Цей інгредієнт – не новинка. Його додають багато господинь при випіканні пирогів, кексів, тортів, але в дріжджове тісто його додають небагато. А дарма.
Саме розпушувач робить тісто ще більш повітряним, м’яким та пористим.
Приємного апетиту!
Вас також можуть зацікавити новини:
6 квітня у центральних та південних областях очікується дощ, у західних - сніг або мокрий…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Депресія та вигорання мають багато спільного, але їхні наслідки для здоров'я можуть відрізнятися кардинально. Чому…
Якщо ви отримали штраф за порушення ПДР, хоча не були за кермом, важливо вчасно призначити…
У деяких випадках заповіт не має сили — частина спадку належить родичам за законом. Хто…
Шукаєте простий і смачний рецепт до чаю? Цей пісочний пиріг із варенням підкорює з першого…