Цей інгредієнт – не новинка. Його додають багато господинь при випіканні пирогів, кексів, тортів, але в дріжджове тісто його додають небагато. А дарма.
Саме розпушувач робить тісто ще більш повітряним, м’яким та пористим.
Приємного апетиту!
Вас також можуть зацікавити новини:
Уряд запускає нову програму підтримки. Розповідаємо, хто з українців отримає по 5000 гривень і що…
8 липня у північних областях та на Вінниччині очікуються дощі, на решті територіях - без…
Слід пам'ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.
У спеку не хочеться довго стояти біля плити. Ми пропонуємо вам швидкі та оригінальні літні…
Якщо у вас під час ходьби стали боліти або німіти ноги, варто звернутися до лікаря…
Смартфон розряджається швидше, ніж хотілося б? Можливо, справа не у старому акумуляторі, а у повсякденних…