Але гарбуз можна додавати до салатів у свіжому та відвареному вигляді, використовувати як начинку для пирогів та пиріжків, робити сирну запіканку та запікати на грилі.
Про те, що ще можна приготувати з гарбуза, розповідають наші читачі та діляться своїми рецептами.
«Гарбуз чищений — 300 грамів, рослинна олія — 1 столова ложка, часник — 2 зубчики, паприка сушена — 0,5 чайної ложки, куркума, прованські трави, сіль і перець — за смаком.
Олеся Миколаївна, Черкаська обл.
Вас також можуть зацікавити новини:
В Україні для людей з інвалідністю передбачено ряд соціальних гарантій та пільг. Вони надаються на…
Всесвітній день бороди відзначають щороку у першу суботу вересня. Здавалося б, це просто свято чоловічої…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Експерти радять сіяти насіння одразу після збору, поки оболонка ще м’яка, та підтримувати постійну вологість…
Хочете порадувати близьких смачним тортом, але немає часу стояти в духовці? Скористайтеся цим простим рецептом.