Але гарбуз можна додавати до салатів у свіжому та відвареному вигляді, використовувати як начинку для пирогів та пиріжків, робити сирну запіканку та запікати на грилі.
Про те, що ще можна приготувати з гарбуза, розповідають наші читачі та діляться своїми рецептами.
«Гарбуз чищений — 300 грамів, рослинна олія — 1 столова ложка, часник — 2 зубчики, паприка сушена — 0,5 чайної ложки, куркума, прованські трави, сіль і перець — за смаком.
Олеся Миколаївна, Черкаська обл.
Вас також можуть зацікавити новини:
Для клієнтів одного з найпопулярніших банків країни ввели важливі зміни. До коли відтепер можна користуватися…
Пенсіонер Юрій Петренко вважає, що Пенсійний фонд незаконно перерахував його пенсію за двоскладовою формулою. Розбирається…
Відомий благодійний фонд оголосив про видачу грошової допомоги українцям. Хто її може отримати та як…
В Україні досить дивно вирахували норми прожиткового мінімуму для громадян. Так, жінці належить дві сукні…
Частина пенсіонерів можуть отримати спеціальні надбавки до пенсійних виплат від держави. Що саме передбачає пенсійне…
Вирішили заламінувати документ «про всяк випадок»? Можливо, дарма — це може стати причиною багатьох проблем.…