Але гарбуз можна додавати до салатів у свіжому та відвареному вигляді, використовувати як начинку для пирогів та пиріжків, робити сирну запіканку та запікати на грилі.
Про те, що ще можна приготувати з гарбуза, розповідають наші читачі та діляться своїми рецептами.
«Гарбуз чищений — 300 грамів, рослинна олія — 1 столова ложка, часник — 2 зубчики, паприка сушена — 0,5 чайної ложки, куркума, прованські трави, сіль і перець — за смаком.
Олеся Миколаївна, Черкаська обл.
Вас також можуть зацікавити новини:
Простий розчин з трьох компонентів і трохи пари допоможуть швидко позбутися навіть застарілих бризок усередині…
Пенсія у зв’язку з втратою годувальника призначається членам сім’ї військовослужбовця, який помер або загинув за…
Заповіт дозволяє не лише передати майно, а й визначити правила його отримання. Юрист пояснив, які…
Ці вареники готують на особливому тісті, заввдяки саме йому вони виходять ніжними та дуже ситними.…
Кондиціонери з функцією обігріву - це зручне рішення для підтримки комфортної температури в будинку в…
Вибір велосипеда в Україні стає дедалі складнішим через різноманітність моделей. Щоб катання було комфортним і…