Раніше ми писали, як маринувати улюблену рибу без оцту.
Цей в’язкий фрукт смачний, яскравий і містить багато вітамінів. Додавайте плід в салати, щоб зберегти бета-каротин, вітаміни A, C і B, кальцій, залізо й калій. Хурма містить багато клітковини, тож дає насиченість.
Кілька корисних властивостей такого салату:
Вас також можуть зацікавити новини:
25 серпня в Україні переважно без опадів, лише найближчої ночі дощі пройдуть на Полтавщині, Харківщині,…
Умеренные солнечные вспышки не всегда означают угрозу. Что случилось на Солнце, насколько это важно для…
Фінальний тиждень серпня — це прощання з літом, напоєне світлом, творчістю та легким сумом. Планети…
Ваш мозок зберігає більше дитячих спогадів, аніж ви думаєте. Вчені з'ясували, що пам'ятати себе можна…
Якщо у вас залишаться на грядках незрілі помідори або на базарі дешево продаватимуться - не…
Ощадбанк виступив з новими роз'ясненнями щодо умов обслуговування клієнтів, у тому числі переселенців та пенсіонерів.…