«Картопля — 2 штуки, цибуля — 1 штука, морква — 1 штука, твердий сир — 100 грамів, яйце — 1 штука, вершкове масло — 80 грамів, болгарський перець — 1 штука, зелень, чорний перець і сіль — за смаком.
Варити, поки кульки не випливуть на поверхню. Прикрасити готовий суп зеленню».
Наталя Петрівна, м. Харків
Вас також можуть зацікавити новини:
Президент України повідомив про позбавлення громадянства “деяких осіб”, через наявність у них російського паспорта. Очевидно,…
В Україні певні категорії людей мають право на безкоштовні чи частково оплачувані ліки. Розповідаємо, хто…
Як пережити темряву. Українцям пояснили, що зробити, щоб залишатися мобільним під час довготривалого відключення світла.
Осіння посадка — важливий етап у догляді за садом. Щоб молоді дерева й кущі добре…
Без борошна, без яєць і без цукру — але неймовірно смачно! Рецепт печива, який підкорить…
Пенсійний фонд України оновив правила ідентифікації пенсіонерів. Що треба знати пенсіонерам.