Відбивні виходять смачними, м’якими та соковитими. І цей секретний компонент – сметана.
Раніше ми розповідали, як приготувати соковиті котлети.
Подавайте страву гарячою. Завдяки сметані ваші курячі відбивні стануть неймовірно ніжними і будуть просто танути у роті. Приємного апетиту!
Читайте також:
Не всі добрива однаково ефективні для томатів. Розповідаємо перевірений рецепт, який суттєво підвищив урожай.
Готуєте до свят чи просто хочете урізноманітнити меню? Спробуйте ці ароматні кабачки з корейськими спеціями…
У супермаркетах і на ринках уже помітна нова динаміка вартості яєць. Що вплинуло на ціни…
Уряд ухвалив рішення дозволити навчальним закладам брати оплату за частину послуг. Пояснюємо, за що саме…
Чутки про зниження мобілізаційного віку активно ширяться мережею. Чи дійсно це так – розповів народний…
Чи плануєте робити домашні заготовки на зиму? Тоді правильний вибір оцту для консервації – це…