Відбивні виходять смачними, м’якими та соковитими. І цей секретний компонент – сметана.
Раніше ми розповідали, як приготувати соковиті котлети.
Подавайте страву гарячою. Завдяки сметані ваші курячі відбивні стануть неймовірно ніжними і будуть просто танути у роті. Приємного апетиту!
Читайте також:
Навіть якщо подати показання лічильників вчасно, їх не приймуть. Комунальники зробили важливе попередження.
Частина пенсіонерів втратили доплати до пенсії після проведеного Пенсійним фондом перерахунку. Пенсійний експерт пояснив, у…
Відомий міжнародний фонд оголосив про видачу грошової допомоги українцям. Як зареєструватися.
Болгарський чи солодкий перець – це одна з обов'язкових культур на городі кожного овочівника. Але…
Пропонуємо приготувати дріжджові пиріжки на сковороді, від яких можна просто проковтнути язика. Такі вони смачні…
Розмір пенсії залежить від того, які роки стажу обрали для обрахунків. Тому важливо, щоб до…