Відбивні виходять смачними, м’якими та соковитими. І цей секретний компонент – сметана.
Раніше ми розповідали, як приготувати соковиті котлети.
Подавайте страву гарячою. Завдяки сметані ваші курячі відбивні стануть неймовірно ніжними і будуть просто танути у роті. Приємного апетиту!
Читайте також:
У головній компанії-газопостачальнику країни "Нафтогазі" заявили про новий спосіб оплати за блакитне паливо. Що треба…
Чому частина платежів за програмою "Зимова підтримка" доводиться відхиляти і що не можна купити на…
Помилки, затримки або незаконні дії щодо пенсійних коштів можуть призвести до адміністративної відповідальності працівників фонду.
Користувачі й далі сперечаються, наскільки безпечним є доведення батареї до максимального рівня. Чи правда, що…
Учасники бойових дій, попри воєнний стан, не втрачають права на додаткову відпустку. Держава гарантує захисникам…
Щодня сотні людей звертаються із запитаннями: чому ще не прийшло СМС, як подати заявку, що…