Раніше ми писали, як приготувати кекси на основі гарбуза.
Ми підготували для вас простий рецепт гарбузової каші з пшоном, який легко повторити вдома. У матеріалі ви знайдете рекомендації з вибору інгредієнтів, секрети приготування та поради, як зробити кашу ще смачнішою і поживнішою. Ця страва обов’язково стане улюбленою у вашій родині!
Подавайте кашу гарячою або теплою, прикрасьте родзинками, свіжими ягодами, горіхами або медом. Смакуватиме ідеально з ранковою кавою чи вечірнім чаєм.
Вас також можуть зацікавити новини:
Держава оплачує частину комуналки: розповідаємо, кому надають пільги і як їх отримати.
23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.
Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…
За рік яйця подорожчали майже на 75%, але у квітні-травні почали дешевшати. Експерти пояснюють, коли…