Раніше ми писали, як приготувати кекси на основі гарбуза.
Ми підготували для вас простий рецепт гарбузової каші з пшоном, який легко повторити вдома. У матеріалі ви знайдете рекомендації з вибору інгредієнтів, секрети приготування та поради, як зробити кашу ще смачнішою і поживнішою. Ця страва обов’язково стане улюбленою у вашій родині!
Подавайте кашу гарячою або теплою, прикрасьте родзинками, свіжими ягодами, горіхами або медом. Смакуватиме ідеально з ранковою кавою чи вечірнім чаєм.
Вас також можуть зацікавити новини:
Усього кілька інгредієнтів, мінімум часу — і у вас на столі розкішний італійський торт, що…
Пенсії в Україні підвищили на 11,5%. У Пенсійному фонді пояснили, від чого саме залежить розмір…
На перехрестях почали наносити квадратні сітки яскравого жовтого кольору. Чим вони загрожують для водіїв.
В Україні чоловіки віком від 60 років, за дотримання певних умов, можуть підписати контракт із…
Виплати для родин померлих військових. Коли від зарплати військовослужбовця нараховують 70%, а коли лише 30%?
За аналізом синоптиків, тривалість зимового періоду в Україні скорочується. Чим це загрожує.