Ця закуска стала настільки популярною, що навіть існує Міжнародний день начос.
Раніше ми розповідали про начос:
Салат «Айсберг» або пекінська капуста – 3-4 листки салату, курка копчена (філе) – 500 грамів, цибуля – 1 штука, майонез для заправки і начос – за смаком.
Начос чудово поєднуються з різноманітними соусами. Пропонуємо вам зробити сальсу – традиційний мексиканський соус.
Болгарський перець – 2 штуки, помідори – 400 грамів, біла цибуля – 1 штука, часник – 2 зубчики, кінза, лайм, сіль і гострий перець – за смаком.
Літня спека - серйозне випробування для саду та городу. Важливо не просто поливати рослини, але…
В особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг ПФУ з’явився новий сервіс – «Моя ідентифікація».
Держава компенсує до 100% комунальних витрат захисникам, ветеранам та сім'ям загиблих. Розповідаємо, хто має право…
Якою буде погода в липні в Україні. Чи підійметься стовпчик термометра до рекордних температур? Відома…
Слимаки та равлики здатні знищити врожай за лічені дні. Та з ними можна боротися без…
Колись це був справжній делікатес — солодке шоколадне масло. Знайти його часто було складно. Але…