Картопля – 1 кг, яйця – 2 шт., борошно – 180 г, курячий фарш – 200 г, цибуля – 2 шт., печериці – 300 г, сіль, перець чорний мелений, олія соняшникова – за смаком.
Очистити картоплю, порізати її на шматочки і відварити до м’якості. Злити воду з картоплі, зробити з неї пюре і залишити охолоджуватися.
До охолодженого пюре додати яйця, сіль та борошно, перемішати до однорідності.
На сковороді розігріти олію, додати одну дрібно нарізану цибулину і курячий фарш. Посолити і поперчити, обсмажити до готовності.
Добре помити гриби і порізати їх на шматочки. Нарізати другу цибулину дрібним кубиком. Гриби та цибулю смажити на олії до золотистості.
Взяти тісто, посипати стільницю борошном і сформувати з тіста ковбаску. Потім розрізати її на невеликі шматочки, розкотити кожен і покласти начинку всередину.
Зліпити кінці тіста, утворивши кульку, і злегка приплюснути її. Покласти готові галушки на дощечку, посипану борошном.
Покласти галушки в киплячу підсолену воду і варити протягом 2-3 хвилин після закипання. Готові галушки подати зі смаженими грибами.
На Одещині зіграли весілля переселенці з Донецької області. Молодятами стали – 83-річний Олексій та 75-річна…
В Ощадбанку нагадали, що при розрахунках через касу клієнтам необхідно враховувати як комісії, так і…
Данило Гетьманцев заявив, що індексація не покриває інфляцію та посилює соціальну несправедливість.
Міністерство юстиції України нагадує: якщо ви придбали нерухомість до цього року, зареєструйте своє право у…
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…