Цей рецепт ще називають «П’ятихвилинка» – ні не через те, що сало готується 5 хвилин, а тому що з’їдається рівно за цей час.
Раніше ми розповідали, як довго може зберігатися сало у холодильнику.
Це з розрахунку на три літрові банки.
Охолоджене сало можна зберігати в підвалі, коморі або на балконі.
Таке сало просто тане в роті, воно дуже соковите та ароматне.
Зараз читають:
Тепер оплатити газ онлайн стало ще простіше — завдяки новій інтеграції сервісів Ощадбанку та Нафтогазу.…
Зупинилося серце відомої української акторки кіно і театру, заслуженої артистки України. Дату та час прощання…
Благодійний фонд розпочав реєстрацію на видачу гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Розповідаємо, як подати…
Працювали за межами України? Тепер це може допомогти вийти на пенсію вчасно. Але будьте уважні:…
З 1 липня в Укрпошті діють нові правила, які стосуються грошових виплат для фізичних осіб.…
Шухляда холодильника – не просто «полиця для овочів». Саме тут продукти довше залишаються свіжими, якщо…