Він надає особливий смак будь-якій страві, але гострий перець має безліч корисних властивостей.
Всі види перців родом з Мексики та Південної Америки, але від часу своєї “еміграції” вони прижилися і полюбилися на всіх континентах. А ми пропонуємо вам рецепт, який дозволить зберегти перець надовго і будь-коли мати його під рукою.
«Гострий перець — 250-300 грамів, яблучний оцет 6% — 250 мілілітрів, мед (бажано – рідкий) — 4 столові ложки.
Зберігати в холодильнику або в холодному погребі.
Степан Олексійович, Миколаївська обл.»
Читайте також:
Чим корисний гіркий перець для організму людини і чи варто відмовлятися від нього
Суд зобов’язав повернути кошти, які жителька Дніпропетровщини отримувала як ВПО. Скільки доведеться сплатити і що…
Аматорська астрономія за останні роки стрімко розвивається, і все більше людей прагнуть глянути на зоряне…
Портулак надзвичайно живучий бур’ян, якого вкрай важко позбутися. Ця рослина може стати великою проблемою для…
Сонячна активність зростає. Що прогнозують на вихідні?
ПФУ повідомив, кому з пенсіонерів доведеться щороку проходити перевірку. Розповідаємо про два способи підтвердити право…
Україні потрібен європейський підхід до догляду за літніми людьми. У парламенті запропонували створити нову систему…