Він надає особливий смак будь-якій страві, але гострий перець має безліч корисних властивостей.
Всі види перців родом з Мексики та Південної Америки, але від часу своєї “еміграції” вони прижилися і полюбилися на всіх континентах. А ми пропонуємо вам рецепт, який дозволить зберегти перець надовго і будь-коли мати його під рукою.
«Гострий перець — 250-300 грамів, яблучний оцет 6% — 250 мілілітрів, мед (бажано – рідкий) — 4 столові ложки.
Зберігати в холодильнику або в холодному погребі.
Степан Олексійович, Миколаївська обл.»
Читайте також:
Чим корисний гіркий перець для організму людини і чи варто відмовлятися від нього
Щоб капуста не втратила смак і довго лежала в погребі, добрива треба вносити до певного…
Цей незвичний квас готується всього за кілька хвилин, має приємний кавовий аромат і чудово втамовує…
До споживачів газу прийдуть контролери. До чого варто бути готовими, пояснили газовики.
Частина українців можуть зареєструватися на отримання грошової допомоги від відомої міжнародної організації. Заявки прийматимуть один…
Вчені розкрили таємницю, над якою ламали голови століттями: чому річки залишаються прісними, хоча постійно несуть…
Щоб платити тільки за той газ, який ви реально використали, не забувайте щомісяця передавати показання…