Раніше ми давали рецепт японського крабового салату.
Осінь — це час соковитих груш і насичених сирів. У цьому салаті ідеально поєднуються солодкість груші та насичений смак блакитного сиру. Легкий хрускіт горіхів додає текстури, а свіжі листя салату роблять страву легкою та поживною — ідеальний варіант для осінньої вечері.
Вас також можуть зацікавити новини:
Сійте, але обережно. Як правильно садити листопадові кабачки і не помилитися з температурою?
Енергосистема під пресингом. Після масованих атак Україна переходить на жорсткі графіки відключень.
Зарплатні очікування в Україні зросли. Лише 4% громадян згодні на мінімальну оплату.
Держава посилює контроль за отримувачами соціальний контроль. Чому житлові умови стали критичними для продовження виплат?
Війна кардинально змінила все – бізнес-процеси, пріоритети, цінності. Але є люди та компанії, які довели:…
Дощ чи ожеледь, пручається нога чи паморочиться у голові, немає вуличного освітлення чи бракує часу…