Звичайно, є рецепти дерунів, де нічого крім картоплі, яєць та спецій додавати не потрібно, але не у всіх виходить приготувати деруни за цим рецептом. А ось з додаванням крохмалю деруни виходять просто неймовірно ніжними та смачними.
Раніше ми розповідали, як приготувати деруни з гарбузом.
• 6 картоплин;
• 1 куряче яйце;
• 2 цибулини;
• 2 ст. ложки крохмалю;
• перець чорний, сіль – за смаком;
• олія для смаження.
1. Краще віддати перевагу картоплі, яка містить високу кількість крохмалю.
2. Помийте картоплю, очистіть її від шкірки і натріть по черзі з цибулею на дрібній тертці. В суміш додайте крохмаль, перець, сіль та яйце. Ретельно розмішайте масу.
3. Розігрійте сковороду з олією та обсмажте драники з двох сторін до золотистого кольору.
4. Щоб драники не були надто масляними, їх можна викладати на паперовий рушник.
Приємного апетиту!
Читайте також:
Паштет з грибів – це ідеальна пісна намазка для ваших бутербродів. Легкий, смачний і ситний.
Частина українців зможе не платити за комунальні послуги. Відповідний законопроєкт має ухвалити Верховна Рада.
В Україні ухвалили важливі зміни щодо порядку нарахування пенсій особам, які перебувають за кордоном. Пенсійний…
Відомий благодійний фонд запрошує українців зареєструватися на отримання нової грошової допомоги. Як це зробити.
Українців попередили про небезпеку на торгових прилавках. Які фрукти зараз не варто купувати, щоб не…
Частина українців можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Куди звертатися.