Вся річ у тому, що в цьому печиві поєднується рецепт пісочного печива та дріжджового.
Раніше ми розповідали, як приготувати печиво на кефірі.
Готове печиво виходить, високим, шаруватим, хрустким, але не ламким і просто тане в роті.
Читайте також:
Банани - не просто солодке перекушування, а джерело здоров'я. Вони підтримують серце, покращують травлення та…
Компанія Київстар подбала про те, щоб в їх мережі, кожен житель України під час відсутності…
Живете за кордоном? Ось як оформити спадщину в Україні без відвідування нотаріуса.
Для вдалих робіт в саду та на городі потрібно стежити за фазами Місяця. Розповідаємо, що…
Шукаєте простий і смачний осінній десерт? Спробуйте гарбузово-яблучні оладки — ніжні, ароматні й корисні.
Один кухонний засіб допоможе швидко позбутися запаху та жиру на рушниках — і зробить тканину…