Вся річ у тому, що в цьому печиві поєднується рецепт пісочного печива та дріжджового.
Раніше ми розповідали, як приготувати печиво на кефірі.
Готове печиво виходить, високим, шаруватим, хрустким, але не ламким і просто тане в роті.
Читайте також:
Війна змінює все. І якщо ще нещодавно чоловіки віком понад 60 років не підлягали мобілізації,…
Карніарік - традиційні баклажани по-турецьки, які легко приготувати вдома. Головне – правильно підготувати овочі
14 вересня Церква відзначає Воздвиження Животворчого Хреста Господнього — свято, в якому поєднуються скорбота про…
Суд зобов’язав повернути кошти, які жителька Дніпропетровщини отримувала як ВПО. Скільки доведеться сплатити і що…
Аматорська астрономія за останні роки стрімко розвивається, і все більше людей прагнуть глянути на зоряне…
Портулак надзвичайно живучий бур’ян, якого вкрай важко позбутися. Ця рослина може стати великою проблемою для…