Пікантний соус із темного винограду відмінно підійде до м’ясних страв, птиці. Його насичений смак і аромат трохи грає винними нотками, але без алкогольної складової, а помірна гострота робить соус по-справжньому гурманським.
Приготувати соус нескладно, а смаковий ефект перевершить усі очікування.
Виноград — 500 грамів, винний оцет — 100 грамів, мелений імбир — 1,5 чайної ложки (приблизно 4,5 грама), червоний гострий перець — 1/3 чайної ложки, часник — 1 зубчик, цукор — 100-120 грамів, щіпка солі.
Врахуйте, що при охолодженні соус стане густішим.
Вас також можуть зацікавити новини:
Частина пенсіонерів мають право отримати спеціальні надбавки до пенсії. Про які доплати йдеться і хто…
Сьогодні цю рибу можна зустріти лише подекуди — і то у мізерній кількості. У чому…
Більшість городників викидають рослину після першого збору врожаю, навіть не підозрюючи, що салат може знову…
Сезон кабачків у розпалі, і це чудовий привід спробувати щось новеньке. Відома фуд-блогерка пропонує простий…
Власникам газових плит і котлів радять не зволікати з важливою перевіркою, яка допоможе уникнути зайвих…
Частина українців можуть зареєструватися на отримання грошових виплат від благодійного фонду "Карітас". Яким критеріям потрібно…