Пікантний соус із темного винограду відмінно підійде до м’ясних страв, птиці. Його насичений смак і аромат трохи грає винними нотками, але без алкогольної складової, а помірна гострота робить соус по-справжньому гурманським.
Приготувати соус нескладно, а смаковий ефект перевершить усі очікування.
Виноград — 500 грамів, винний оцет — 100 грамів, мелений імбир — 1,5 чайної ложки (приблизно 4,5 грама), червоний гострий перець — 1/3 чайної ложки, часник — 1 зубчик, цукор — 100-120 грамів, щіпка солі.
Врахуйте, що при охолодженні соус стане густішим.
Вас також можуть зацікавити новини:
Макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа, соняшникова олія, консервована квасоля, тушковане м‘ясо, паштет, печиво. Саме…
30 травня в Україні відзначають День степу, День жіночої емансипації, Всесвітній день боротьби з астмою…
Українці, які постраждали через війну, зможуть отримати грошову допомогу від Пенсійного фонду. Про умови та…
Пошук роботи в міжнародній компанії може здатися складним завданням, особливо якщо ваша англійська далека від…
Прогнозується підвищена геомагнітна активність. Чи будуть магнітні бурі цього дня?
30 травня у західних областях без опадів (крім Чернівецької області), в інших регіонах переважно дощ.…