Пікантний соус із темного винограду відмінно підійде до м’ясних страв, птиці. Його насичений смак і аромат трохи грає винними нотками, але без алкогольної складової, а помірна гострота робить соус по-справжньому гурманським.
Приготувати соус нескладно, а смаковий ефект перевершить усі очікування.
Виноград — 500 грамів, винний оцет — 100 грамів, мелений імбир — 1,5 чайної ложки (приблизно 4,5 грама), червоний гострий перець — 1/3 чайної ложки, часник — 1 зубчик, цукор — 100-120 грамів, щіпка солі.
Врахуйте, що при охолодженні соус стане густішим.
Вас також можуть зацікавити новини:
На заході та в гірських районах можливі пориви вітру та локальні опади - будьте обережні…
Хочете зберегти врожай помідорів, які не встигли почервоніти? Дізнайтеся, як замаринувати зелені помідори - просто,…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Чи не повториться Хеллоуїнський шторм?
Чорна п’ятниця — свято для всіх любителів вигідного шопінгу. Щороку мільйони покупців у всьому світі…
Багато хто помічає: чим старшим стаєш, тим швидше летять дні та роки. Вчені виявили біологічне…
У його книгах оживають русалки, відьми та чорні коти, а поряд — солдати, окупанти та…