Пікантний соус із темного винограду відмінно підійде до м’ясних страв, птиці. Його насичений смак і аромат трохи грає винними нотками, але без алкогольної складової, а помірна гострота робить соус по-справжньому гурманським.
Приготувати соус нескладно, а смаковий ефект перевершить усі очікування.
Виноград — 500 грамів, винний оцет — 100 грамів, мелений імбир — 1,5 чайної ложки (приблизно 4,5 грама), червоний гострий перець — 1/3 чайної ложки, часник — 1 зубчик, цукор — 100-120 грамів, щіпка солі.
Врахуйте, що при охолодженні соус стане густішим.
Вас також можуть зацікавити новини:
Якщо ви хочете приготувати розсипчастий та ароматний рис, то радимо при приготуванні додати лише один…
Більшість садівників, помітивши клей на деревах, нічого не роблять, вважаючи цей симптом незначним, проте що…
6 квітня у центральних та південних областях очікується дощ, у західних - сніг або мокрий…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Депресія та вигорання мають багато спільного, але їхні наслідки для здоров'я можуть відрізнятися кардинально. Чому…
Якщо ви отримали штраф за порушення ПДР, хоча не були за кермом, важливо вчасно призначити…