Йдеться про звичайну рослинну олію, її ми звикли додавати в тісто на налистники, але в оладки її рідко хто додає, а дарма.
Раніше ми розповідали, як приготувати налистники без борошна.
Як пояснили досвідчені господині, олія допомагає спекти найсмачніші оладки без зайвого жиру. Сковороду можна не змащувати, але щоб оладки не прилипали, можна змастити дно сковороди салом.
Самі по собі оладки пухкі і коли ви наливаєте тісто в сковороду з олією, вони швидко вбирають її, через що виходять жирними, маслянистими. Але якщо додати олію в тісто, вона запечатує ці пори зсередини і оладки не будуть жирними.
Читайте також:
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.