Зверніть увагу, якщо під час приготування шарлотки яблука попередньо обваляти в борошні і тільки після цього додати в тісто, то в готовому пирозі вони виглядатиму апетитно, а не нагадуватиму кашу.
Майте на увазі, термін придатності домашніх консервів не безмежний.
Щоб перевірити, чи готовий джем, потрібно взяти чисте, сухе блюдце і капнути на нього чистим ложкою краплю джему. Якщо крапля не розтікається, то джем готовий. А якщо крапля розтечеться, то треба ще варити.
Щоб листя залишалося свіжим тривалий час, перш за все зріжте стебло овочів. Потім змочіть паперовий рушник у питному спирті та оберніть ним кінчики листя. Покладіть салат у поліетиленовий пакет, бажано зип-пакет і відправте в холодильник. Цей метод дозволяє зберігати салат до двох місяців. Використання звичайної води замість спирту зменшить термін зберігання.
Вас також можуть зацікавити новини:
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…