Зверніть увагу, якщо під час приготування шарлотки яблука попередньо обваляти в борошні і тільки після цього додати в тісто, то в готовому пирозі вони виглядатиму апетитно, а не нагадуватиму кашу.
Майте на увазі, термін придатності домашніх консервів не безмежний.
Щоб перевірити, чи готовий джем, потрібно взяти чисте, сухе блюдце і капнути на нього чистим ложкою краплю джему. Якщо крапля не розтікається, то джем готовий. А якщо крапля розтечеться, то треба ще варити.
Щоб листя залишалося свіжим тривалий час, перш за все зріжте стебло овочів. Потім змочіть паперовий рушник у питному спирті та оберніть ним кінчики листя. Покладіть салат у поліетиленовий пакет, бажано зип-пакет і відправте в холодильник. Цей метод дозволяє зберігати салат до двох місяців. Використання звичайної води замість спирту зменшить термін зберігання.
Вас також можуть зацікавити новини:
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…