Новини

Патісони по-французьки: неймовірно смачна закуска розлітається зі столу за лічені хвилини

Патисони по-французьки

Інгредієнти

Патисони — 3 штуки або 600 грамів, курячий фарш — 300 грамів, помідор — 1 штука, твердий сир — 150 грамів, рослинна олія — 20 грамів.

Приготування

  • Патисони помити і порізати кружальцями завтовшки приблизно 1 см.
  • Посолити їх і приправити за смаком.
  • Форму для запікання змастити 20 грамами рослинної олії.
  • Викласти у форму нарізані патисони, зверху розподілити курячий фарш, потім покласти кружечок помідора і скибочку сиру на кожен патисон.
  • Розігріти духовку до 170 градусів і запікати страву протягом 30-40 хвилин, поки сир не розплавиться і не утворить золотисту скоринку.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Новини

Чи зараховується до страхового стажу перебування на обліку в центрі зайнятості

Період перебування на обліку в центрі зайнятості може бути зарахований до страхового стажу, але є…

14/11/2025 07:23
  • Статті

Чернігівський овочівник вирощує унікальний сорт дині: смачніше просто не буває

Вирощування дині в Україні — справа не з легких, адже культура ця теплолюбна, потребує сонця,…

14/11/2025 06:33
  • Новини

Як переселенцям отримати безкоштовну медичну допомогу в Україні

Після вимушеного переїзду багато внутрішньо переміщених осіб (ВПО) стикаються з труднощами при отриманні медичних послуг.…

14/11/2025 05:33
  • Новини

Без світла до 12 годин: кого торкнуться відключення електроенергії 14 листопада

Ощадливо користуйтесь електрикою, коли вона є. "Укренерго" попередило про нову хвилю відключень

13/11/2025 22:30
  • Новини

Україну накриють тумани: чого ще чекати від погоди в п’ятницю, 14 листопада?

Видимість до 200 метрів і плюсова температура. Спокійний для пішоходів, але небезпечний для водії день.

13/11/2025 21:30
  • Новини

Завтра Землю накриє “свіжа” магнітна буря: хто першим відчує її наслідки

14 листопада активність сонця залишиться у небезпечній зоні. Лікарі радять метеочутливим людям берегти серце і…

13/11/2025 20:30