Новини

Патісони по-французьки: неймовірно смачна закуска розлітається зі столу за лічені хвилини

Патисони по-французьки

Інгредієнти

Патисони — 3 штуки або 600 грамів, курячий фарш — 300 грамів, помідор — 1 штука, твердий сир — 150 грамів, рослинна олія — 20 грамів.

Приготування

  • Патисони помити і порізати кружальцями завтовшки приблизно 1 см.
  • Посолити їх і приправити за смаком.
  • Форму для запікання змастити 20 грамами рослинної олії.
  • Викласти у форму нарізані патисони, зверху розподілити курячий фарш, потім покласти кружечок помідора і скибочку сиру на кожен патисон.
  • Розігріти духовку до 170 градусів і запікати страву протягом 30-40 хвилин, поки сир не розплавиться і не утворить золотисту скоринку.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Статті

Armox 600T – непомітний щит, який формує нові правила безпеки в Україні

Про метал рідко говорять із теплом, але, коли мова заходить про Armox 600T, мені згадується…

17/04/2025 23:37
  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 18 квітня

18 квітня в Україні переважно тепло, буде сухо та сонячно на більшій території нашої держави,…

17/04/2025 22:34
  • Новини

Магнітні бурі на середу, 19 березня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня: магнітосфера Землі перебуватиме у збудженому стані.

17/04/2025 21:56
  • Статті

Чому вивчення бізнес англійської є важливим для професіонала

У сучасному світі бізнес все більше стає міжнародним, а англійська мова є основною мовою для…

17/04/2025 21:29
  • Статті

Вітамін B1: чому літнім людям його не вистачає і як поповнити

З віком організму стає складніше засвоювати вітамін B1 (тіамін), а тим часом він життєво важливий.…

17/04/2025 20:57
  • Статті

Великодній кошик: що потрібно, а що категорично не можна нести святити

Великодній кошик – це не просто традиція, а символ віри, радості та вдячності за Воскресіння…

17/04/2025 19:59