Раніше ми давали рецепт іспанського швидкого супу.
20 вересня щороку пишно святкується Всесвітній день паельї.
Паелья – національна іспанська та валенсійська страва з рису, підфарбованого шафраном, з додаванням оливкової олії. Крім цього в паелью можуть додаватися морепродукти, овочі, курка, біле вино, зелень та спеції.
Пропонуємо також приготувати цю смачну страву.
Рецепт класичної паельї з морепродуктами. Цю страву можна готувати хоч щодня і навіть на свята. Щоб страва рівномірно приготувалася – візьміть плоску сковорідку-паельєру.
Для бульйону з креветкових панцирів: 0,5 л води, панцирі 20 креветок, половина стебла селери, горошок запашного перцю, лавровий лист, сіль, часник
Готову страву посипте листям петрушки або кінзи, в центр покладіть половинку лимона.
Відразу подавайте до столу!
Вас також можуть зацікавити новини:
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…
Скандальний закон, ухвалений без особливої уваги 2022 року, може коштувати українцям їхнього останнього майна. Новий…
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.