Раніше ми давали рецепт іспанського швидкого супу.
20 вересня щороку пишно святкується Всесвітній день паельї.
Паелья – національна іспанська та валенсійська страва з рису, підфарбованого шафраном, з додаванням оливкової олії. Крім цього в паелью можуть додаватися морепродукти, овочі, курка, біле вино, зелень та спеції.
Пропонуємо також приготувати цю смачну страву.
Рецепт класичної паельї з морепродуктами. Цю страву можна готувати хоч щодня і навіть на свята. Щоб страва рівномірно приготувалася – візьміть плоску сковорідку-паельєру.
Для бульйону з креветкових панцирів: 0,5 л води, панцирі 20 креветок, половина стебла селери, горошок запашного перцю, лавровий лист, сіль, часник
Готову страву посипте листям петрушки або кінзи, в центр покладіть половинку лимона.
Відразу подавайте до столу!
Вас також можуть зацікавити новини:
Колись ці тістечка продавали у кожній шкільній їдальні. Тепер ви легко можете приготувати легендарні “їжачки”…
Опалення в оселях можуть дати не тоді, коли стане холодно, а коли дозволить ситуація з…
У 2026-му році платіжки за газ зміняться. Хто заплатить більше, навіть не користуючись ним?
Щоб не пропустити статті від улюбленого видання, встигніть оформити підписку. Як це зробити, розповідаємо покроково.
Дві групи родичів загиблих воїнів не отримають допомогу. Кому держава не виплатить компенсацію за героя?
Ситуація в країні сильно вплинула на логістику, специфіку експорту сільськогосподарської продукції. Якщо раніше більша частина…