Якщо ви хочете, щоб тісто вийшло більш слоїстим, краще замісити його з вечора, на ніч прибрати в холодильник, а вранці займатися безпосередньо випічкою.
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніший насипний пиріг з яблуками.
Зараз читають: Неймовірно ніжний та смачний пиріг з сирною начинкою – забутий рецепт Королівської ватрушки
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…
Літо – пора кавунів та динь. Ці соковиті фрукти не тільки освіжають, а й приносять…
Власникам квартир та будинків в Україні нагадали: до 1 вересня необхідно розрахуватися із податками за…
Поки одні оновлюють айфони, інші вірні кнопковим «Нокіям». Але мобільні оператори, схоже, вирішили: інтернет потрібен…
Хочете порадувати себе ароматною випічкою, але без яєць та молока? Пісна галета з фруктами та…