Раніше ми писали, що треба зробити, щоб млинці вийшли тонкими і при цьому не рвалися і не прилипали.
Сьогодні у нас замість борошна буде крохмаль. Але налистники виходять просто чудові!
Готову страву вийняти з духовки, дати трохи охолонути і можна подавати на стіл.
Вас також можуть зацікавити новини:
В Україні близько мільйона осіб мають статус учасника бойових дій - таку цифру озвучували міністерка…
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…