Ця паста відмінно доповнить будь-які м’ясні та картопляні страви, а також ідеально поєднується з макаронами.
Пасту можна додавати в будь-які перші страви і будь-які сметанні або йогуртові соуси.
Така паста може чудово зберігатися у холодильнику більше року.
Для приготування пасти знадобиться в ідеалі найсвіжіший, щойно зірваний з грядки кріп разом із стеблами (0,5 кг).
Кріп – 500 г, 50 г очищеного часнику, 400 мл будь-якої рослинної олії, 20 г солі, 10 г цукру, 2 ч.л. лимонного соку, цедра половинки лимона.
Вихід: 4 баночки по 250 мл чи 1 літр.
Вам сподобаються наші рецепти:
У понеділок, 18 серпня, на Прикарпатті, Буковині, Вінницькій області, а також у північно-східній частині України…
Як поведеться світило, чи варто готувати пігулки?
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень з 18 по 24 серпня – це не просто календарний перехід від літа до…
Спека прискорила збирання кавунів в Україні, але разом із достатком прийшло падіння цін. Фермери скаржаться…
Чудеса трапляються – але не на замовлення. Ікона «Всецариця» вважається заступницею хворих, але Церква попереджає:…