Іноді господині нарікають, що не все тісто підходить для випікання пиріжків в духовці, але важливо правильно підібрати рецепт і не забути додати один компонент.
Раніше ми розповідали, як замісити ідеальне тісто для пиріжків на кефірі.
Для начинки:
Цей секретний компонент – звичайний розпушувач, саме він робить тісто ще повітрянішим і на другий, і навіть третій день пиріжки будуть м’якими, ніби тільки з духовки.
Читайте також:
Листкові пиріжки з бринзою та баклажанами: такої смакоти ви ще не куштували
Це не пиріжки, а справжній кулінарний шедевр: вони смачні та ніжні – готуйте одразу дві порції
У наступному році Кабмін планує відчутно збільшити оплату праці педагогам. Наразі зараз середня зарплата вчителів…
Пенсійне посвідчення — це не просто документ, який підтверджує статус пенсіонера. Воно відкриває низку соціальних…
В Україні встановили різні тарифи на теплопостачання в різних областях. Розповідаємо, хто платитиме менше, а…
WSJ розповіла про нову енергостратегію України. ДТЕК створив підземні парки батарей, які мають забезпечити безперебійне…
Ціни на яйця в Україні підвищились. Чому так відбулося та що прогнозують експерти надалі.
Кабінет Міністрів України анонсував нове підвищення пенсійних виплат. Розповідаємо, коли це відбудеться та на яку…