Іноді господині нарікають, що не все тісто підходить для випікання пиріжків в духовці, але важливо правильно підібрати рецепт і не забути додати один компонент.
Раніше ми розповідали, як замісити ідеальне тісто для пиріжків на кефірі.
Для начинки:
Цей секретний компонент – звичайний розпушувач, саме він робить тісто ще повітрянішим і на другий, і навіть третій день пиріжки будуть м’якими, ніби тільки з духовки.
Читайте також:
Листкові пиріжки з бринзою та баклажанами: такої смакоти ви ще не куштували
Це не пиріжки, а справжній кулінарний шедевр: вони смачні та ніжні – готуйте одразу дві порції
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Для людей похилого віку важливо мати в домі домашніх улюбленців. Відомо, що собаки — найвірніші…
Солодка, хрумка, велика – саме такою ми хочемо бачити моркву з власного городу. Розповідаємо, як…
Форшмак – ідеальна намазка для бутербродів. Спробуйте спрощений варіант із сардин, для приготування всього за…
Частина українців зможуть відпочивати значно довше. Роз'яснення міністерства.
Європейські профспілки б'ють на сполох: до 2040 року відбудеться поетапне підвищення пенсійного віку.