Іноді господині нарікають, що не все тісто підходить для випікання пиріжків в духовці, але важливо правильно підібрати рецепт і не забути додати один компонент.
Раніше ми розповідали, як замісити ідеальне тісто для пиріжків на кефірі.
Для начинки:
Цей секретний компонент – звичайний розпушувач, саме він робить тісто ще повітрянішим і на другий, і навіть третій день пиріжки будуть м’якими, ніби тільки з духовки.
Читайте також:
Листкові пиріжки з бринзою та баклажанами: такої смакоти ви ще не куштували
Це не пиріжки, а справжній кулінарний шедевр: вони смачні та ніжні – готуйте одразу дві порції
Здивуйте своїх рідних та гостей оригінальним рецептом улюбленого торта. З какао він вийде ще смачнішим…
Влітку українські поля залишилися без зрошення та вологи. Наслідки цього вдарять по кишенях українців уже…
В Україні стало майже на 90 тисяч пенсіонерів менше. У Пенсійному фонді України розповіли, в…
Національний банк України повідомив про запуск в обіг модифікованих банкнот номіналом 20 гривень. Вони з’являються…
Щоб уникнути штрафів, водіям потрібно вчасно оновлювати документи. Для цього доведеться звернутися до сервісного центру…
Ви працювали десятки років, платили внески, а потім отримали відмову у пенсії? На жаль, така…