Іноді господині нарікають, що не все тісто підходить для випікання пиріжків в духовці, але важливо правильно підібрати рецепт і не забути додати один компонент.
Раніше ми розповідали, як замісити ідеальне тісто для пиріжків на кефірі.
Для начинки:
Цей секретний компонент – звичайний розпушувач, саме він робить тісто ще повітрянішим і на другий, і навіть третій день пиріжки будуть м’якими, ніби тільки з духовки.
Читайте також:
Листкові пиріжки з бринзою та баклажанами: такої смакоти ви ще не куштували
Це не пиріжки, а справжній кулінарний шедевр: вони смачні та ніжні – готуйте одразу дві порції
У межах державної програми «Зимова підтримка» стартувало оформлення нових одноразових виплат у 6500 гривень. Хто…
Пенсійний експерт розповів, як зараховується страховий стаж для пенсії для колишніх військових. Що треба знати.
В Україні стартувала президентська програма «Зимова підтримка», за якою майже кожен громадянин може отримати разову…
Волоські горіхи — корисне і величне дерево, але не всі садівники знають про його приховану…
Пропонуємо вам два перевірені рецепти засолювання сала гарячим розсолом - у банку і з наступним…
Новий опалювальний сезон стартував у надзвичайно напружених умовах. Осінні удари Росії по енергетичній системі стали…