Насамперед зазначимо, якщо ви взяли для рецепту звичайні баклажани, які мають смак гіркоти, то краще позбутися її за допомогою солі, якщо ви взяли гібриди, які не гірчать, то ніяких операцій проводити не потрібно.
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки по-корейськи.
Ця закуска миттєво розлетиться зі столу, вона оригінальна та дуже смачна.
Вхід Господній в Єрусалим у 2025 році - 13 квітня. Напередодні, 12 квітня - Лазарева…
Японське аніме за останні кілька років набуло величезної популярності. Його дивляться всі: від малого до…
У суперечках користі та шкоді вино зламано чимало списів. Але що про це говорять досвідчені…
Великий піст – це велике випробування для організму в духовному і фізичному сенсах. Тих, хто…
Ухвалений березні Верховною Радою закон про новий підхід до оплати праці державних службовців викликає інтерес…
Курячий холодець з горошком виходить надзвичайно смачним, а завдяки овочам - і надзвичайно красивим, що…