Насамперед зазначимо, якщо ви взяли для рецепту звичайні баклажани, які мають смак гіркоти, то краще позбутися її за допомогою солі, якщо ви взяли гібриди, які не гірчать, то ніяких операцій проводити не потрібно.
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки по-корейськи.
Ця закуска миттєво розлетиться зі столу, вона оригінальна та дуже смачна.
Деякі пенсіонери почали втрачати доступ до своїх пенсійних рахунків. Хто може залишитись без грошей.
В Україні зміняться показники мінімальної та середньої заробітної плати. Хто, скільки та коли отримуватиме, розповіли…
Ця зима здивує українців неочікуваною погодою. Синоптики розповіли, чого очікувати у зимовий сезон.
Кухня-студія у великій родині потребує продуманої організації простору, адже тут одночасно готують, їдять, спілкуються і…
Без офіційної довідки від підприємства пільговий стаж не враховується. Що робити в такій ситуації.
Груша — це не просто соковитий фрукт, а справжнє джерело кулінарного натхнення. Вона ідеально поєднується…