Він покращує кровообіг і здоров’я серця. Низька калорійність, високий вміст води та клітковина допомагають нормалізувати травлення. А ще з кавуна виходять дуже смачні страви.
Желе з кавуна виходить ароматним і смачним, ідеально підходить для святкових застіль, також рятує у літню спеку. Особливо його полюбляють онуки.
Кавун —1 кілограм, цукор — 200 грамів, лимонний сік — 2 столові ложки, желатин– 25 грамів, вода —1 склянка.
Перед подачею акуратно витягти желе з форми.
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…
Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…
У міграційній службі нагадали про важливу вимогу для власників документів старого зразка. Про що потрібно…
Уряд ухвалив нові рішення щодо надання статусу інвалідності. Розповідаємо, хто зможе скористатися змінам.