Він покращує кровообіг і здоров’я серця. Низька калорійність, високий вміст води та клітковина допомагають нормалізувати травлення. А ще з кавуна виходять дуже смачні страви.
Желе з кавуна виходить ароматним і смачним, ідеально підходить для святкових застіль, також рятує у літню спеку. Особливо його полюбляють онуки.
Кавун —1 кілограм, цукор — 200 грамів, лимонний сік — 2 столові ложки, желатин– 25 грамів, вода —1 склянка.
Перед подачею акуратно витягти желе з форми.
З’явився новий спосіб подання показань лічильників для розрахунку за комунальні послуги. Що треба знати.
Юрист пенсіонерів Михайло Вулах пояснює, хто має право на обов’язкову частку у спадщині, як її…
Деякі споживачі зможуть значно зекономити на електроенергії. Хто та скільки платитиме в грудні.
В Україні триває прийом заявок на отримання грошової допомоги в межах програми "Зимова підтримка". Розповідаємо,…
Старі домоткані рушники — це не просто елемент побуту, який припадає пилом у скринях. Це…
Цього року 20 листопада в Україні вперше вперше святкують дату, яку раніше відзначали у червні.