Він покращує кровообіг і здоров’я серця. Низька калорійність, високий вміст води та клітковина допомагають нормалізувати травлення. А ще з кавуна виходять дуже смачні страви.
Желе з кавуна виходить ароматним і смачним, ідеально підходить для святкових застіль, також рятує у літню спеку. Особливо його полюбляють онуки.
Кавун —1 кілограм, цукор — 200 грамів, лимонний сік — 2 столові ложки, желатин– 25 грамів, вода —1 склянка.
Перед подачею акуратно витягти желе з форми.
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.