Оладки з кабачків та картоплі – ситний варіант сніданку або швидкого перекушування, який можна взяти з собою в дорогу. Для приготування використовуються лише найпростіші продукти.
Кабачки – 1 кг, картопля – 1 кг, борошно – 3 столові ложки з гіркою, цибуля – 1 шт., морква – 1 шт., яйця – 2 шт., часник, рослинна олія, сіль та перець – за смаком.
Цибулю подрібнити в блендері. Натерти картоплю, додати цибулю та сіль, добре перемішати. Відкинути масу на сито і залишити, щоб стік зайвий сік, потім віджати сік руками.
У кабачків обрізати кінці з обох боків і натерти на тертці. М’якуш посолити і залишити на 10 хвилин. Потім віджати сік, що виділиться.
У картоплю з цибулею додати натерті кабачок та моркву, яйця, мелений перець та подрібнений часник.
Злегка перемішати, всипати борошно, знову перемішати до однорідної маси. Розігріти сковороду з олією. Перед смаженням знову віджати кабачкове тісто, щоб вийшов сік.
На сковороду тісто накладати ложкою. Оладки спочатку смажити на мінімальному вогні – для прожарювання зсередини, потім збільшити вогонь – для скоринки.
Читайте також:
Сезон липневих овочів: готуємо за 2 незвичайними рецептами кабачки
Чи вмієте ви готувати солодкі мариновані кабачки — це дуже просто, але дивно смачно
До редакції звернулася Марія Сологуб, яка має інвалідність ІІ групи. Вона повідомила, що з року…
Хочете отримати хороший урожай томатів і перцю? Варто підживити рослини простим розчином, який прискорить їх…
Це печиво в дитинстві любили абсолютно всі. Згадайте цей смак, приготувавши «Каштани» за простим рецептом.
Деякі українці мають право на додаткові доплати до пенсії за понаднормовий стаж. Хто та на…
Частина українців можуть зареєструватися на отримання нової грошової допомоги від благодійної організації. Потрібно заповнити онлайн-анкету.
Частину паперових пенсійних посвідчень можуть визнати недійсними. Хто не зможе скористатися пенсійним та з чим…