Раніше ми писали, як приготувати капустяні кульки з м’ясом.
Яєчний паштет готують його з варених яєць з додаванням вершкового масла, зеленої цибулі та інших інгредієнтів, які надають йому особливого смаку і аромату.
Яєчний паштет можна використовувати як самостійну страву, намазуючи його на хліб або крекери, а також як начинку для млинців або тарталеток. Він прекрасно поєднується з овочами, зеленню та різними соусами.
Процес приготування яєчного паштету не займає багато часу і не вимагає особливих кулінарних навичок. Це чудовий спосіб урізноманітнити свій раціон і потішити себе та рідних смачною і корисною стравою.
Подавайте яєчний паштет на підсушеному чорному хлібі. Це чудовий варіант сніданку для тих, хто шукає альтернативу звичайному омлету чи яєчні.
Вас також можуть зацікавити новини:
Краще, ніж депозит? Чи варто зараз звичайним українцям вкладати гроші в землю (відео)
Нульовий кредит на сонячні станції: що змінилось в умовах, які пропонують банки (відео)
Уряд визнав, що через попередні розрахункові помилки пенсіонери недоотримали значні суми. Кому виплатять компенсації.
Кабмін затвердив законопроєкт про державний бюджет на 2026 рік. Документ передбачає підвищення соціальних стандартів —…
Частина українців, у тому числі особи пенсійного віку, з жовтня має право на отримання нових…
Більшість українців навіть не підозрюють, що звичка підключати ці прилади через подовжувач може стати причиною…
В Україні пенсія за віком визначається двома ключовими чинниками — тривалістю страхового стажу та рівнем…
В Україні близько мільйона осіб мають статус учасника бойових дій - таку цифру озвучували міністерка…