Перед млинцями не встояти: м’які, запашні, смачні. Їх можна подати до чаю або на сніданок, доповнити сметаною чи будь-яким іншим соусом.
Картопля – 4 середні, молоко – 1 склянка, яйце – 1 штука, борошно – 1 склянка, сіль – за смаком, рослинна олія – 1 столова ложка (для смаження), вершкове масло – для подачі.
Готові млинці подавати гарячими, можна змастити вершковим маслом.
Вас також можуть зацікавити новини:
Найсмачніше вівсяне печиво із секретним компонентом: у магазині такого точно не знайдете
Додайте це наприкінці приготування тіста – і млинці вийдуть неймовірно смачними
Нульовий кредит на сонячні станції: що змінилося за умов, які пропонують банки (відео)
В Україні триває прийом заявок на отримання грошової допомоги в межах програми "Зимова підтримка". Розповідаємо,…
Старі домоткані рушники — це не просто елемент побуту, який припадає пилом у скринях. Це…
Цього року 20 листопада в Україні вперше вперше святкують дату, яку раніше відзначали у червні.
Сорок чоловіків і жінок віком від 60 до 75 років відверто поділилися, про що шкодують…
Грошова підтримка від «Карітасу». У яких регіонах країни діють програми фіндопомоги від благодійної організації та…
Зі звичайної курячої печінки можна приготувати страву ресторанного рівня. Такий рулет виглядає ошатно, відмінно ріжеться…