Перед млинцями не встояти: м’які, запашні, смачні. Їх можна подати до чаю або на сніданок, доповнити сметаною чи будь-яким іншим соусом.
Картопля – 4 середні, молоко – 1 склянка, яйце – 1 штука, борошно – 1 склянка, сіль – за смаком, рослинна олія – 1 столова ложка (для смаження), вершкове масло – для подачі.
Готові млинці подавати гарячими, можна змастити вершковим маслом.
Вас також можуть зацікавити новини:
Найсмачніше вівсяне печиво із секретним компонентом: у магазині такого точно не знайдете
Додайте це наприкінці приготування тіста – і млинці вийдуть неймовірно смачними
Нульовий кредит на сонячні станції: що змінилося за умов, які пропонують банки (відео)
Погода в Україні на середу, 21 травня у східних областях, місцями у центральних, західних, південних…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня: як поводитися метеозалежним.
Святих Костянтина Великого і його матір Олену названо «рівноапостольними» за великі заслуги перед християнською Церквою.
У 2025 році громадяни України мають можливість добровільно докупити страховий стаж для отримання або збільшення…
До утворення здуття свіжого або старого лінолеуму може призвести безліч причин. Але в будь-якому випадку…
Чимало українських пенсіонерів, які не виїхали з тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей і…