Перед млинцями не встояти: м’які, запашні, смачні. Їх можна подати до чаю або на сніданок, доповнити сметаною чи будь-яким іншим соусом.
Картопля – 4 середні, молоко – 1 склянка, яйце – 1 штука, борошно – 1 склянка, сіль – за смаком, рослинна олія – 1 столова ложка (для смаження), вершкове масло – для подачі.
Готові млинці подавати гарячими, можна змастити вершковим маслом.
Вас також можуть зацікавити новини:
Найсмачніше вівсяне печиво із секретним компонентом: у магазині такого точно не знайдете
Додайте це наприкінці приготування тіста – і млинці вийдуть неймовірно смачними
Нульовий кредит на сонячні станції: що змінилося за умов, які пропонують банки (відео)
Пенсійний фонд України отримав повноваження призначати й нараховувати нові виплати. Хто може на них претендувати…
Уже відомо, коли розпочнеться та завершиться новий навчальний рік в українських школах та в якому…
Частина отримувачів пільг на житлово-комунальні послуги втратить її у 2025 році. Це пов'язано з ухваленням…
За 10 днів розпочнеться новий навчальний рік. Розповідаємо, хто з учителів зможе піти на пенсію…
В Україні діє правило, яке захищає від мізерних пенсій окремих громадян – їхні виплати починаються…
Щомісячна надбавка до сімейного бюджету доступна всім – для цього потрібно зареєструватися у спеціальній державній…