Лохина — 200 грамів, борошно — 200 грамів, вершкове масло — 100 грамів, цукор –100 грамів, яйця — 2 штуки, ванільний цукор — 1 чайна ложка, розпушувач — 1 чайна ложка, сметана — 200 грамів, цукрова пудра — 2 столові ложки.
Готовий тарт остудити і посипати цукровою пудрою.
*Тарт – відкритий пиріг з начинкою всередині, що не покрита тістом.
Світлана Іванівна, Львівська обл.»
Рекомендується враховувати місцеві попередження та оновлення прогнозів перед плануванням поїздок і робіт на відкритому повітрі.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня - що кажуть астрофізики
Прийняття поправки до Бюджету може стати важливим кроком у спрощенні доступу до певних ліків та…
Іноді погане самопочуття пов'язане із нестачею вітамінів в організмі. Визначити, чого саме вам не вистачає,…
Головний убір — не просто захист від сонця або вітру. Для жінки старшого віку це…
Якщо вас почали турбувати стріляючі болі в руці, оніміння пальців, обмежена рухливість в плечі, це…