Лохина — 200 грамів, борошно — 200 грамів, вершкове масло — 100 грамів, цукор –100 грамів, яйця — 2 штуки, ванільний цукор — 1 чайна ложка, розпушувач — 1 чайна ложка, сметана — 200 грамів, цукрова пудра — 2 столові ложки.
Готовий тарт остудити і посипати цукровою пудрою.
*Тарт – відкритий пиріг з начинкою всередині, що не покрита тістом.
Світлана Іванівна, Львівська обл.»
Неякісна кава легко «виказує себе» у простому домашньому експерименті. Розповідаємо, як швидко перевірити якість кави.
У Києві Пенсійний фонд вимагав у жінки повернути 74 828 гривень. Ці гроші, на думку…
В Україні право на пенсію залежить від віку та страхового стажу. Розглянемо випадок, коли людина…
Погода 28 серпня залежатиме від антициклону Mareike та несе суху та сонячну погоду. Вітер перейде…
Щоб краще почуватися у дні магнітних бур чи напередодні, потрібно більше відпочивати та уникати стресу.
Шахраї навчилися маскуватися під співробітників банків. Особливо часто аферисти полюють за пенсіонерами та одержувачами зарплат.…