Лохина — 200 грамів, борошно — 200 грамів, вершкове масло — 100 грамів, цукор –100 грамів, яйця — 2 штуки, ванільний цукор — 1 чайна ложка, розпушувач — 1 чайна ложка, сметана — 200 грамів, цукрова пудра — 2 столові ложки.
Готовий тарт остудити і посипати цукровою пудрою.
*Тарт – відкритий пиріг з начинкою всередині, що не покрита тістом.
Світлана Іванівна, Львівська обл.»
Понад 1 мільйон українців оформили заявки на отримання тисячі гривень «Зимової підтримки» через Укрпошту. З…
Субсидію на оплату комуналки отримують багато українців, але трапляються випадки, коли субсидію доведеться повернути. Що…
До редакції звернулася читачка зі статусом дитина війни. Попри те, що закон гарантує цій категорії…
Атмосферні фронти йдуть з північного заходу. Якою буде погода 9 грудня в регіонах країни?
Зростання сонячної активності триває. Чи вплине буря G2 у вівторок на здоров'я?
Методи аферистів стають все більш витонченими. Як розпізнати небезпечний номер?