Тертий пиріг давно став улюбленцем багатьох господинь. Пісочне тісто та багато начинки – головні плюси цього пирога. А ще, не потрібні якісь особливі інгредієнти, тертий пиріг готують із того, що є практично на кожній кухні.
Раніше ми розповідали, як спекти пиріг “Трухлявий пень” на кефірі.
У п'ятницю до України зайде активний циклон середземноморського походження.
Якою буде геомагнітна обстановка і що говорять астрофізики про можливість магнітних бур 22 серпня?
Щоб речі зі штучним пухом довго залишалися теплими та акуратними, важливо правильно їх прати та…
Клацаючий палець - це не просто незручність. Без належної уваги він може перейти у хронічну…
Любите кавуни та дині, але не хочете розлучатися з ними наприкінці літа? Ми розповімо, як…
Обіцянки виплат у TikTok – не що інше, як дезінформація. Хибні відео, фальшиві постанови Верховної…