Найбільш популярні свиняче сало, рослинна олія та вершкове масло.
Раніше ми розповідали, які яйця не можна купувати.
Хрумкі шкварочки, поряд з якими смажаться яйця – ідеальний сніданок для багатьох. Він досить поживний, щоб надовго зарядити енергією. Смажене сало давно люблять українці, тож воно доповнює чимало страв національної кухні. Аромати будуть стійкими та пробуджуватимуть апетит. Незважаючи на репутацію «нездорового» продукту, смалець, який отримуємо із сала, багатий на мононенасичені кислоти.
Температура димлення вершкового масла досить низька серед жирів – лише 177 градусів Цельсія. Втім, її достатньо для смаження яєць. Перевага масла в його особливому вершковому ароматі, який отримає блюдо. Тож, якщо не плануєте готувати яйця у фритюрі, підсмажити яєчню на вершковому маслі можна дуже вдало.
Читайте також: Так курячі яйця зберігати не можна – тільки зіпсуйте продукт: багато хто припускається помилки
Найпоширенішим видом рослинної олії в Україні є соняшникова. Її рафінований варіант чудово підходить для смаження яєшні. Адже він не надасть страві стороннього смаку. Ви відчуватимете смак саме того, що готували – яєць. Урізноманітнити його можна додаючи спеції, овочі, сир чи м’ясо.
Смаження на оливковій олії, за словами фахівців, більш корисне. Проте варто обирати таку, аромат якої буде до вподоба та відтінятиме смак страви загалом.
Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…
Проїзд безплатно чи за тарифом? Як зміняться “транспортні” пільги для літніх людей в наступному місяці?
66-річний Степан Гіга на піку популярності скасовує концерти. Попри те, що його пісні вірусно розлітаються…
Вдале вирощування рослин — це справжнє мистецтво, в якому важливий кожен нюанс. Найголовніший фактор вдалого…
Газу на зиму вистачить. ДТЕК відкрив новий маршрут постачання скрапленого природного газу (СПГ) через Балтію.