Новини

Ніжніше просто не буває: цю печінку ви готуватимете через день – секрет у правильному клярі

Господині знають, що приготувати соковиту і ніжну печінку досить складно. Вона може вийти сухуватою і жорсткою, але не цього разу. Від такої печінки ви будете у захваті.

Раніше ми розповідали, як зробити найвдаліший кляр для м’яса та риби.

Інгредієнти:

  • 500 г курячої печінки;
  • 2 курячі яйця;
  • 75 мл молока;
  • 3,5-4 ст. ложки;
  • 2 ст. ложки борошна для обвалювання печінки;
  • 2 зубчики часнику;
  • сіль, перець – за смаком.
  • олія – для смаження.

 

Приготування:

  1. В окремому посуді збийте яйця до піни, всипте сіль, перець і борошно, ретельно розмішайте, щоб не було грудочок, введіть молоко і знову добре розмішайте. Додайте подрібнений часник. Тісто має вийти за густотою, як на панкейки, трохи рідше, ніж на оладки.
  2. Курячу печінку помийте, очистіть від прожилок і краще її розрізати на дві половинки. Посоліть і поперчіть.
  3. У пакет всипте борошно та по черзі відправляйте туди печінку. До такої печінки кляр пристає ще краще і добре тримається.
  4. Кожен шматочок печінки вмочіть у приготовлений кляр і обсмажте на розігрітій сковороді з олією. Найкраще це робити на середньому вогні. Обсмажувати потрібно з двох боків до золотистого кольору та повної готовності.
  5. Кляр запечатує сік і робить печінку дуже ніжною та смачною.
  6. Щоб прибрати зайвий жир, готову печінку потрібно діставати на паперові серветки або рушники.

Читайте також: Печінка з яблуками в духовці

Вас також може зацікавити новину: Збільшити призначену пенсію: як правильно для цього оформити документи (відео)

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на середу, 9 липня

9 липня очікується погода без опадів на всій території України, крім Вінниччини та Житомирщини.

08/07/2025 22:58
  • Новини

Магнітні бурі на середу, 9 липня 2025 року

Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися. Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори…

08/07/2025 22:38
  • Новини

Експеримент у Мережі: продукти в Італії та Україні коштують майже однаково – користувачі в шоці

Блогер з України порівняв вартість базових продуктів у супермаркетах Італії та України. Підсумок здивував не…

08/07/2025 21:57
  • Новини

Не пройдеш – не отримаєш: з 1 жовтня виплати припинять без ідентифікації

Пенсіонерам варто поквапитися: з 1 жовтня виплати буде припинено, якщо не пройти обов'язкової ідентифікації. Що…

08/07/2025 20:39
  • Статті

Як харчуватися після 60, щоб менше хворіти

З віком наш організм змінюється, і те, що було корисно у 30, може виявитися шкідливим…

08/07/2025 19:58
  • Статті

Тисяча гривень від Зеленського: кого залишили без грошей

Непоодинока історія: пенсіонер виконує всі умови, щоб отримати обіцяні 1000 гривень державної допомоги так званої…

08/07/2025 18:46