Раніше ми поділилися оригінальним рецептом аличі на зиму.
Слива – найпродуктивніша садова культура, щорічно приносить щедрий врожай. Цього року вона просто чудова. Зі слив можна зробити не тільки смачне варення, а й пікантну закуску на зиму.
На 2 банки об’ємом ½ л:
Ще через годину знову злийте маринад і доведіть його до кипіння. Викладіть сливи у стерилізовані банки, заповніть маринадом і закатайте.
Приємного апетиту!
Вас також можуть зацікавити новини:
Найсмачніше вівсяне печиво із секретним компонентом: у магазині такого точно не знайдете
Старі домоткані рушники — це не просто елемент побуту, який припадає пилом у скринях. Це…
Цього року 20 листопада в Україні вперше вперше святкують дату, яку раніше відзначали у червні.
Сорок чоловіків і жінок віком від 60 до 75 років відверто поділилися, про що шкодують…
Грошова підтримка від «Карітасу». У яких регіонах країни діють програми фіндопомоги від благодійної організації та…
Зі звичайної курячої печінки можна приготувати страву ресторанного рівня. Такий рулет виглядає ошатно, відмінно ріжеться…
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.