Раніше ми поділилися оригінальним рецептом аличі на зиму.
Слива – найпродуктивніша садова культура, щорічно приносить щедрий врожай. Цього року вона просто чудова. Зі слив можна зробити не тільки смачне варення, а й пікантну закуску на зиму.
На 2 банки об’ємом ½ л:
Ще через годину знову злийте маринад і доведіть його до кипіння. Викладіть сливи у стерилізовані банки, заповніть маринадом і закатайте.
Приємного апетиту!
Вас також можуть зацікавити новини:
Найсмачніше вівсяне печиво із секретним компонентом: у магазині такого точно не знайдете
З 26 по 30 травня українців запрошують зареєструватися на нову грошову допомогу. Хто зможе отримати…
23 травня в Україні відзначають День Героїв, День морської піхоти, Всесвітній день спортивної боротьби. Віряни…
Держава оплачує частину комуналки: розповідаємо, кому надають пільги і як їх отримати.
23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.
Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?