Спробуйте приготувати кабачки у солодкому маринаді.
4 великі кабачки, 500 г цукру, половину чайної ложки куркуми, 80 мл оцту і 500 мл води.
Зберігати мариновані кабачки з куркумою можна у прохолодному, темному місці до 1 року.
Читайте також:
До завершення терміну щорічної ідентифікації пенсіонерів залишилося лише два тижні. Для кого процедура обов'язкова, інакше…
Фарширована картопля зі смачними грибами та соковитою начинкою — це проста, але дуже ефектна страва,…
Погода в Україні після холодних днів різко зміниться. Синоптики попереджають про потепління, але радять бути…
Магнітні бурі є частиною космічної погоди й виникають через активність Сонця та викиди корональної маси.…
Буряк — незамінний інгредієнт традиційної української кухні та важлива культура для кожного городу. Щоб отримати…
Середина грудня принесе важливі зміни. Астрологічні події цього тижня зададуть напрямок не лише на кінець…