Новини

Чи вмієте ви готувати солодкі мариновані кабачки – це дуже просто, але дивно смачно

Спробуйте приготувати кабачки у солодкому маринаді.

Солодкі мариновані кабачки

Візьміть:

4 великі кабачки, 500 г цукру, половину чайної ложки куркуми, 80 мл оцту і 500 мл води.

Приготування

  • Кабачки очистіть, розріжте навпіл, видаліть насіння і наріжте брусочками або кубиками.
  • У каструлю налийте воду, оцет, додайте куркуму та цукор. Перемішайте і доведіть до кипіння.
  • У киплячий маринад опустіть нарізані кабачки. Доведіть до кипіння, потім зніміть з вогню.
  • Розподіліть кабачки та маринад по заздалегідь простерилізованих банках і закрутіть.
  • Переверніть банки догори дном і залиште остигати.

Зберігати мариновані кабачки з куркумою можна у прохолодному, темному місці до 1 року.

Читайте  також:

Новое на сайте

  • Новини

З’явився новий бюджетний тариф на мобільний зв’язок для пенсіонерів – як зекономити

Українцям презентували новий пакет послуг у сегменті бюджетного мобільного зв’язку. Цей тариф є на сьогодні…

22/08/2025 16:55
  • Статті

Чи можна відмовитися від невигідного перерахунку пенсії: пояснення пенсійного експерта

Пенсіонери, які після виходу на заслужений відпочинок продовжують працювати, мають право на новий перерахунок. Але…

22/08/2025 16:00
  • Новини

Порада від ПриватБанку: як захистити свій фінансовий номер від шахраїв

Фінансовий номер — це номер телефону, прив’язаний до банківських послуг, на який надходять коди підтвердження,…

22/08/2025 14:59
  • Статті

Катаракта та супутні хвороби: що робити, якщо є глаукома чи діабет?

Катаракта — одне з найпоширеніших захворювань зору в літньому віці, при якому кришталик ока втрачає…

22/08/2025 14:46
  • Новини

На яких грядках не можна саджати озимий часник: цю помилку припускають багато овочівників

Не всі грядки підходять для вирощування часнику. І саме це є однією із причин поганого…

22/08/2025 14:29
  • Новини

Це в рази смачніше за кетчуп: найкращий рецепт густого та ароматного соусу на зиму

Пропонуємо приготувати смачний соус на зиму, який ідеально підходить до м'яса, шашлику та багатьох інших…

22/08/2025 13:49