Спробуйте приготувати кабачки у солодкому маринаді.
4 великі кабачки, 500 г цукру, половину чайної ложки куркуми, 80 мл оцту і 500 мл води.
Зберігати мариновані кабачки з куркумою можна у прохолодному, темному місці до 1 року.
Читайте також:
Українцям презентували новий пакет послуг у сегменті бюджетного мобільного зв’язку. Цей тариф є на сьогодні…
Пенсіонери, які після виходу на заслужений відпочинок продовжують працювати, мають право на новий перерахунок. Але…
Фінансовий номер — це номер телефону, прив’язаний до банківських послуг, на який надходять коди підтвердження,…
Катаракта — одне з найпоширеніших захворювань зору в літньому віці, при якому кришталик ока втрачає…
Не всі грядки підходять для вирощування часнику. І саме це є однією із причин поганого…
Пропонуємо приготувати смачний соус на зиму, який ідеально підходить до м'яса, шашлику та багатьох інших…