Спробуйте приготувати кабачки у солодкому маринаді.
4 великі кабачки, 500 г цукру, половину чайної ложки куркуми, 80 мл оцту і 500 мл води.
Зберігати мариновані кабачки з куркумою можна у прохолодному, темному місці до 1 року.
Читайте також:
8 липня у північних областях та на Вінниччині очікуються дощі, на решті територіях - без…
Слід пам'ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.
У спеку не хочеться довго стояти біля плити. Ми пропонуємо вам швидкі та оригінальні літні…
Якщо у вас під час ходьби стали боліти або німіти ноги, варто звернутися до лікаря…
Смартфон розряджається швидше, ніж хотілося б? Можливо, справа не у старому акумуляторі, а у повсякденних…
Ви здивуєтеся, дізнавшись, на що здатна звичайна лимонна кислота. Ось кілька лайфхаків, які варто спробувати…