Кабачки (очищені) – 300 г, яйця – 2 шт., манка – 50 г, борошно – 50 г, розпушувач – 0,25 чайної ложки, ковбаса – 100 г, твердий сир – 50 г, помідор – 1-2 шт., сухий базилік – 1 чайна ложка, рослинна олія – 1 чайна ложка, петрушка та сіль – за смаком.
• Натерти кабачок на тертці й віджати від зайвого соку, додати яйця, подрібнену зелень, посолити і перемішати.
• Просіяти в миску змішане борошно з розпушувачем, додати манну крупу, добре перемішати. Тісто має бути густим, як на оладки.
• Миску з тістом прикрити рушником і залишити на 20 хвилин, щоб клейковина в борошні розійшлася і манка набухла.
• Тісто перелити у форму, застелену пергаментним папером і змащену олією.
• На тісто викласти нарізані кружальцями ковбасу, помідори, посипати натертим сиром, приправити базиліком. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.
Раніше ми пропонували вам ліниву піцу на всю родину – бюджетний варіант із простих та доступних продуктів. Також розповідали про інший варіант ніжної та ситної кабачкової піци за півгодини.
Фахівці з космічної погоди оприлюднили прогноз геомагнітної активності на вівторок. Дані свідчать про спокійну ситуацію…
В умовах частих відключень електроенергії автономність смартфона критично важлива. Продовжити роботу пристрою можна без додаткових…
В Україні готуються до символічної, але масштабної грошової реформи. Верховна Рада може вже найближчим часом…
Міністерство охорони здоров’я пропонує новий підхід до формування цін на лікарські засоби. Йдеться про систему…
Україна переходить до нового етапу мобілізаційної системи, де головну роль відіграватимуть цифрові інструменти. Уже за…
До завершення строку переходу від паперових трудових книжок до електронного формату залишилося близько пів року.…