Кабачки (очищені) – 300 г, яйця – 2 шт., манка – 50 г, борошно – 50 г, розпушувач – 0,25 чайної ложки, ковбаса – 100 г, твердий сир – 50 г, помідор – 1-2 шт., сухий базилік – 1 чайна ложка, рослинна олія – 1 чайна ложка, петрушка та сіль – за смаком.
• Натерти кабачок на тертці й віджати від зайвого соку, додати яйця, подрібнену зелень, посолити і перемішати.
• Просіяти в миску змішане борошно з розпушувачем, додати манну крупу, добре перемішати. Тісто має бути густим, як на оладки.
• Миску з тістом прикрити рушником і залишити на 20 хвилин, щоб клейковина в борошні розійшлася і манка набухла.
• Тісто перелити у форму, застелену пергаментним папером і змащену олією.
• На тісто викласти нарізані кружальцями ковбасу, помідори, посипати натертим сиром, приправити базиліком. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.
Раніше ми пропонували вам ліниву піцу на всю родину – бюджетний варіант із простих та доступних продуктів. Також розповідали про інший варіант ніжної та ситної кабачкової піци за півгодини.
Втомилися від довгих приготувань? Ліниві голубці – це швидкий та смачний спосіб приготувати традиційну страву…
В Україні різко похолодало. Втім, після незабаром українців чекає черговий "погодний сюрприз".
Пенсійні пільги прокурорам давно хотіли скасувати, але все ніяк не можуть цього зробити. Що відомо…
Триває реєстрація на отримання грошрвої допомоги. Хто може скористатися програмою та що для цього потрібно.
Підхід до нарахування допомоги на оплату житлово-комунальних послуг змінили. Хто втратить право на пільги.
Відомий благодійний фонд запрошує українців отримати безкоштовні продуктові набори. Як це зробити.