Раніше ми писали, як приготувати варення з кавунових кірок.
Серпень – час кавунів. Він смачний та дуже корисний. В кавуні містяться вітаміни групи В, аскорбінова кислота, вуглеводи, залізо, магній, рослинна клітковина. Плід складається на 90% з води, і є відмінним сечогінним засобом. Зміст пектину та клітковини покращує моторику кишковника.
Кавуном можна насолоджуватися не тільки влітку, пропонуємо вам незвичайне варення з кавуна з лимоном. Для його приготування знадобиться м’якоть кавуна.
Варення з кавунової м’якоті готове! Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Кабмін суттєво розширив можливості ЦНАПів. Що ще українці зможуть робити одразу в одному місці.
Хрумкі зовні, соковиті всередині - домашні чебуреки з яловичиною легко приготувати, якщо знати пару кулінарних…
Детальне сканування при кожному в’їзд. Які ще “приємні” сюрпризи чекають на українців у Європі з…
Що робити, якщо з родичами не вдається домовитися про розподіл спадщини? Розбираємо покроково, як діяти:…
Хмарна прохолодна погода змусила українців споживати більше електроенергії. В Укренерго пояснили, коли точно не варто…
В Україні стартують масові перевірки отримувачів субсидій. Хто має повернути гроші та як цього уникнути…