Раніше ми писали, як приготувати варення з кавунових кірок.
Серпень – час кавунів. Він смачний та дуже корисний. В кавуні містяться вітаміни групи В, аскорбінова кислота, вуглеводи, залізо, магній, рослинна клітковина. Плід складається на 90% з води, і є відмінним сечогінним засобом. Зміст пектину та клітковини покращує моторику кишковника.
Кавуном можна насолоджуватися не тільки влітку, пропонуємо вам незвичайне варення з кавуна з лимоном. Для його приготування знадобиться м’якоть кавуна.
Варення з кавунової м’якоті готове! Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Наш організм улаштований так, що навіть крихітні молекули можуть відігравати величезну роль. Коензим Q10 -…
У п'ятницю до України зайде активний циклон середземноморського походження.
Якою буде геомагнітна обстановка і що говорять астрофізики про можливість магнітних бур 22 серпня?
Щоб речі зі штучним пухом довго залишалися теплими та акуратними, важливо правильно їх прати та…
Клацаючий палець - це не просто незручність. Без належної уваги він може перейти у хронічну…
Любите кавуни та дині, але не хочете розлучатися з ними наприкінці літа? Ми розповімо, як…