Раніше ми писали, як приготувати варення з кавунових кірок.
Серпень – час кавунів. Він смачний та дуже корисний. В кавуні містяться вітаміни групи В, аскорбінова кислота, вуглеводи, залізо, магній, рослинна клітковина. Плід складається на 90% з води, і є відмінним сечогінним засобом. Зміст пектину та клітковини покращує моторику кишковника.
Кавуном можна насолоджуватися не тільки влітку, пропонуємо вам незвичайне варення з кавуна з лимоном. Для його приготування знадобиться м’якоть кавуна.
Варення з кавунової м’якоті готове! Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Для клієнтів одного з найпопулярніших банків країни ввели важливі зміни. До коли відтепер можна користуватися…
Пенсіонер Юрій Петренко вважає, що Пенсійний фонд незаконно перерахував його пенсію за двоскладовою формулою. Розбирається…
Відомий благодійний фонд оголосив про видачу грошової допомоги українцям. Хто її може отримати та як…
В Україні досить дивно вирахували норми прожиткового мінімуму для громадян. Так, жінці належить дві сукні…
Частина пенсіонерів можуть отримати спеціальні надбавки до пенсійних виплат від держави. Що саме передбачає пенсійне…
Вирішили заламінувати документ «про всяк випадок»? Можливо, дарма — це може стати причиною багатьох проблем.…