Раніше ми розповідали, чим корисний сир тофу, який уже 2 тисячі років люблять у Японії та Китаї.
Сьогодні відзначається День тофу. Цей вид сиру має нейтральний смак і використовується в різних рецептах. А приготувати його можна і в домашніх умовах. Для цього нам знадобиться мультиварка.
Як коагулянта можна взяти – нігарі. Ця сіль є у магазинах на поличках для приготування японських страв.
Акуратно перекладаємо тофу на тарілку та знімаємо марлю.
Готовий тофу краще зберігати у холодильнику в ємності з водою. Не забудьте міняти воду щодня.
Цей сир можна використовувати у будь-якому літньому салаті.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Готуємо домашній твердий сир із кисломолочного: краще, ніж у магазині
Самі варимо сир удома: економічно, екологічно та дуже смачно
Хочете випробувати адреналін, торкнутися таємниць природи і побачити дива, приховані глибоко під землею? Для цього…
Частина пенсіонерів залишилася без доплат до пенсії. У Мінсоцполітики повідомили, чому виплати припинені і чи…
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.