Раніше ми розповідали, чим корисний сир тофу, який уже 2 тисячі років люблять у Японії та Китаї.
Сьогодні відзначається День тофу. Цей вид сиру має нейтральний смак і використовується в різних рецептах. А приготувати його можна і в домашніх умовах. Для цього нам знадобиться мультиварка.
Як коагулянта можна взяти – нігарі. Ця сіль є у магазинах на поличках для приготування японських страв.
Акуратно перекладаємо тофу на тарілку та знімаємо марлю.
Готовий тофу краще зберігати у холодильнику в ємності з водою. Не забудьте міняти воду щодня.
Цей сир можна використовувати у будь-якому літньому салаті.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Готуємо домашній твердий сир із кисломолочного: краще, ніж у магазині
Самі варимо сир удома: економічно, екологічно та дуже смачно
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…
Проїзд безплатно чи за тарифом? Як зміняться “транспортні” пільги для літніх людей в наступному місяці?
66-річний Степан Гіга на піку популярності скасовує концерти. Попри те, що його пісні вірусно розлітаються…
Вдале вирощування рослин — це справжнє мистецтво, в якому важливий кожен нюанс. Найголовніший фактор вдалого…
Газу на зиму вистачить. ДТЕК відкрив новий маршрут постачання скрапленого природного газу (СПГ) через Балтію.
Відтепер квитки на приміські потяги можна придбати онлайн через додаток «Укрзалізниці». Як це зробити?