Раніше ми розповідали, як засолити огірки огірки за особливим рецептом.
Завдяки цій рослині огірки набувають незвичайного смаку, а ще, вони залишаються хрусткими. Ця рослина – тархун чи естрагон.
У естрагону досить насичений смак, тому важливо не перестаратися. На літрову банку досвідчені господині додають лише 2-3 листочки. Такі огірочки матимуть легкий анісовий аромат, а ще, вийдуть смачними та хрусткими.
Також естрагон подовжує термін зберігання консервації і захищає розсіл від помутніння.
Але зробити огірки хрусткими може не лише естрагон. Тому, якщо на вашій ділянці немає цієї рослини, не переживайте, її легко можна замінити іншими інгредієнтами.
Отже, щоб мариновані огірки вийшли хрусткими і смачними, можна додати кілька інгредієнтів, які допоможуть зберегти свою текстуру і надати їм додатковий смак. Ось кілька ідей:
Також не забувайте, що консервувати потрібно свіжі огірки, а не ті, що вже кілька днів або тиждень лежать і чекають свого часу. Чим свіжіші огірочки, тим смачнішою буде консервація.
Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…
За рік яйця подорожчали майже на 75%, але у квітні-травні почали дешевшати. Експерти пояснюють, коли…
Тисячі українців виявилися далеко від своїх будинків через війну. Що робити з комунальними платежами, якщо…
Ми чули про те, як наші бабусі їли лободу і жували цикорій, як корисний кульбаба.…