Раніше ми розповідали, як засолити огірки огірки за особливим рецептом.
Завдяки цій рослині огірки набувають незвичайного смаку, а ще, вони залишаються хрусткими. Ця рослина – тархун чи естрагон.
У естрагону досить насичений смак, тому важливо не перестаратися. На літрову банку досвідчені господині додають лише 2-3 листочки. Такі огірочки матимуть легкий анісовий аромат, а ще, вийдуть смачними та хрусткими.
Також естрагон подовжує термін зберігання консервації і захищає розсіл від помутніння.
Але зробити огірки хрусткими може не лише естрагон. Тому, якщо на вашій ділянці немає цієї рослини, не переживайте, її легко можна замінити іншими інгредієнтами.
Отже, щоб мариновані огірки вийшли хрусткими і смачними, можна додати кілька інгредієнтів, які допоможуть зберегти свою текстуру і надати їм додатковий смак. Ось кілька ідей:
Також не забувайте, що консервувати потрібно свіжі огірки, а не ті, що вже кілька днів або тиждень лежать і чекають свого часу. Чим свіжіші огірочки, тим смачнішою буде консервація.
6 квітня святкує свій 55-й день народження Ірина Білик. Ім’я співачки стало символом нової вітчизняної…
Досвідчені овочівники розповіли, чим потрібно підживити кабачки та цукіні, щоб урожаю вистачило і для власного…
7 квітня очікується мокрий сніг у північних та місцями центральних областях, у західних - подекуди…
Чи варто турбуватися про здоров'я? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Яскравий та позитивний тиждень, особливо для тих, хто займається питаннями соціальної інтеграції, особистісного розвитку, професійної…
Для того щоб сплатити комунальні послуги, вже давно не обов'язково в будь-яку погоду виходити з…