Новини

Деруни, як у ресторані: найсмачніші, ніжні та повітряні – секрет у правильних інгредієнтах

Деруни, як у ресторані, можна приготувати на власній кухні. Рецепт ресторатор Савва Лібкін розмістив на своїй сторінці Instagram.

Раніше ми розповідали, як правильно готувати деруни.

Традиційно деруни готують з картоплі, цибулі, борошна та яєць, але є рецепт, завдяки якому можна приготувати найніжніші та найповітряніші деруни.

Інгредієнти:

  • 1 кг картоплі;
  • 2 ст. ложки сметани;
  • 4 жовтки;
  • 200 г цибулі;
  • сіль – до смаку.

 

  • 1 ст. ложка крохмалю.

Приготування:

  1. Картоплю потрібно помити і очистити від шкірки, натерти на дрібній тертці, це ж зробити і з цибулею.
  2. Потому руками потрібно віджати картоплю, щоб прибрати зайву вологу.
  3. Додати до картопляно-цибульної маси сметану, яйця, крохмаль, сіль. Добре перемішати.
  4. Розігріти сковороду з олією і смажити деруни з двох сторін до золотистої скоринки та повної готовності.

Новое на сайте

  • Новини

Виплати для пенсіонерів у 9 областях: нові подробиці про грошову допомогу

Пенсіонери та люди з інвалідністю у травні продовжують отримувати грошову допомогу від ВПП ООН. Що…

21/05/2025 19:39
  • Новини

Кекси можуть бути не тільки солодкими: приготуйте ситні яєчні кекси із зеленню

Кекси - це не тільки звичний солодкий десерт. На основі яєць можна готувати дуже смачні,…

21/05/2025 18:19
  • Новини

“Дія” стає платною: які послуги і для кого коштуватимуть гроші вже з червня

З 1 червня у "Дії" з'являться платні функції: "Дія" починає монетизувати послуги

21/05/2025 17:40
  • Новини

В Україні почали перевіряти оголошення про роботу: хто постраждає

Фахівці перевіряють вакансії, розміщені роботодавцями та кадровими агентствами.

21/05/2025 16:25
  • Новини

Чому в’януть і жовтіють помідори – ось чим треба полити рослини

Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…

21/05/2025 15:18
  • Новини

Кекс «П’ятихвилинка»: готуємо ідеальний десерт за мінімум часу

Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…

21/05/2025 14:35