Не варто одразу смажити картоплю, щойно ви її почистили. Краще спершу витримати очищені бульби протягом 15-20 хвилин у воді, а потім просушити їх за допомогою паперових або бавовняних серветок.
Раніше ми писали, як приготувати рулет із картоплі з шинкою.
Зверніть увагу на температуру та кількість рослинної олії. Не кладіть картоплю на холодну сковороду. Потрібно спочатку розігріти її, і тільки після цього викладати картоплю. Економити на рослинній олії – теж не найкраща ідея. Без неї картопля не матиме насиченого смаку, а також навряд чи добре просмажиться.
Картопля потребує солі та спецій. Однак, не поспішайте солити смажену картоплю завчасно. Якщо ввести сіль занадто рано, картопля розвалиться та повністю втратить форму.
Тому солять картоплю наприкінці, коли на скибочках уже з’явилася засмажена скоринка. Додавати прянощі та спеції потрібно за кілька хвилин до завершення приготування страви, щоб вони не втратили смак і аромат від надмірної теплової обробки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Чи будуть надбавки пенсіонерам 65+: до якого віку дають доплату до пенсії (відео)
Пенсіонерам почали повертати гроші: Пенсійний фонд визнав помилку (відео)
У бюджеті-2026 на субсидії та пільги передбачили 42,321 млрд грн – підтримку отримають 2,7 мільйона…
Коли мова заходить про смачний і ароматний бульйон, більшість із нас згадує курячі крильця або…
Українські ветерани можуть розраховувати на підвищену пенсію та надбавки, які залежать від прожиткового мінімуму. Подробиці…
Що робити, якщо банківська картка зникла? Покроковий план захисту фінансів від викрадення.
Артеріальний тиск буває найвищий вранці, через циркадний ритм, який регулює сон і неспання. Уночі парасимпатична…
Пенсіонерам в Україні важливо бути уважними до змін у своєму статусі та документах: найменша помилка…