Не варто одразу смажити картоплю, щойно ви її почистили. Краще спершу витримати очищені бульби протягом 15-20 хвилин у воді, а потім просушити їх за допомогою паперових або бавовняних серветок.
Раніше ми писали, як приготувати рулет із картоплі з шинкою.
Зверніть увагу на температуру та кількість рослинної олії. Не кладіть картоплю на холодну сковороду. Потрібно спочатку розігріти її, і тільки після цього викладати картоплю. Економити на рослинній олії – теж не найкраща ідея. Без неї картопля не матиме насиченого смаку, а також навряд чи добре просмажиться.
Картопля потребує солі та спецій. Однак, не поспішайте солити смажену картоплю завчасно. Якщо ввести сіль занадто рано, картопля розвалиться та повністю втратить форму.
Тому солять картоплю наприкінці, коли на скибочках уже з’явилася засмажена скоринка. Додавати прянощі та спеції потрібно за кілька хвилин до завершення приготування страви, щоб вони не втратили смак і аромат від надмірної теплової обробки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Чи будуть надбавки пенсіонерам 65+: до якого віку дають доплату до пенсії (відео)
Пенсіонерам почали повертати гроші: Пенсійний фонд визнав помилку (відео)
Пенсії в Україні зросли. Втім, не набагато. Стало відомо, які пенсійні виплати отримують третина пенсіонерів.
Розподіл спадщини рано чи пізно стосується практично кожного. Сьогодні спробуємо розібратися, як згідно з Цивільним…
Пенсії в Україні зростуть вже з наступного місяця. Втім, підвищення пенсійних виплат отримають не всі…
Росія продовжує обстрілювати мирні населені пункти України. У Генштабі ЗСУ детально розповіли про ситуацію на…
Частина українців можуть отримати безкоштовну паску до Великодня від відомої міжнародної благодійної організації. Куди звертатися.
Громадяни України почалим масово отримувати посилки від Укрпошти, що з ними не так?