Не варто одразу смажити картоплю, щойно ви її почистили. Краще спершу витримати очищені бульби протягом 15-20 хвилин у воді, а потім просушити їх за допомогою паперових або бавовняних серветок.
Раніше ми писали, як приготувати рулет із картоплі з шинкою.
Зверніть увагу на температуру та кількість рослинної олії. Не кладіть картоплю на холодну сковороду. Потрібно спочатку розігріти її, і тільки після цього викладати картоплю. Економити на рослинній олії – теж не найкраща ідея. Без неї картопля не матиме насиченого смаку, а також навряд чи добре просмажиться.
Картопля потребує солі та спецій. Однак, не поспішайте солити смажену картоплю завчасно. Якщо ввести сіль занадто рано, картопля розвалиться та повністю втратить форму.
Тому солять картоплю наприкінці, коли на скибочках уже з’явилася засмажена скоринка. Додавати прянощі та спеції потрібно за кілька хвилин до завершення приготування страви, щоб вони не втратили смак і аромат від надмірної теплової обробки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Чи будуть надбавки пенсіонерам 65+: до якого віку дають доплату до пенсії (відео)
Пенсіонерам почали повертати гроші: Пенсійний фонд визнав помилку (відео)
2026 рік, який пройде під знаком Коня, обіцяє бути динамічним і насиченим подіями. Кінь символізує…
У пенсіонерів часто виникає запитання: чи потрібно оцифровувати трудову книжку тим, хто вже отримує пенсію…
Затоплення квартири — одна з найпоширеніших побутових аварій у багатоповерхівках. Часто це призводить до значних…
Напередодні вихідних Україну накриє щільна хмарність, однак дощів і снігу синоптики не прогнозують. Попри відносно…
Істотних магнітних бур наприкінці тижня не очікується. За прогнозами фахівців, сонячна активність 19 грудня буде…
Українці, які подали заявку на одноразову виплату «Зимова підтримка», отримають гроші найближчим часом. У Мінсоцполітики…