Не варто одразу смажити картоплю, щойно ви її почистили. Краще спершу витримати очищені бульби протягом 15-20 хвилин у воді, а потім просушити їх за допомогою паперових або бавовняних серветок.
Раніше ми писали, як приготувати рулет із картоплі з шинкою.
Зверніть увагу на температуру та кількість рослинної олії. Не кладіть картоплю на холодну сковороду. Потрібно спочатку розігріти її, і тільки після цього викладати картоплю. Економити на рослинній олії – теж не найкраща ідея. Без неї картопля не матиме насиченого смаку, а також навряд чи добре просмажиться.
Картопля потребує солі та спецій. Однак, не поспішайте солити смажену картоплю завчасно. Якщо ввести сіль занадто рано, картопля розвалиться та повністю втратить форму.
Тому солять картоплю наприкінці, коли на скибочках уже з’явилася засмажена скоринка. Додавати прянощі та спеції потрібно за кілька хвилин до завершення приготування страви, щоб вони не втратили смак і аромат від надмірної теплової обробки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Чи будуть надбавки пенсіонерам 65+: до якого віку дають доплату до пенсії (відео)
Пенсіонерам почали повертати гроші: Пенсійний фонд визнав помилку (відео)
Переїзд не скасовує право на пільги, але потребує оновлення даних. Розповідаємо, як це зробити без…
З настанням літа українці прагнуть знизити комунальні витрати. Ми розповімо, як грамотно використовувати бойлер та…
Забудьте про звичайні десерти - полуниця відмінно поєднується із солоним сиром та горіхами. Легкий салат,…
Платні водоймища стали звичною реальністю для рибалок. Але є категорії громадян, які можуть рибалити безкоштовно…
НСЗУ обмежила список обстежень, на які може спрямовувати сімейний лікар. Тепер за МРТ, КТ і…
Навіть досвідчені садівники іноді припускаються помилок у догляді, що гублять улюблені рослини. Дізнайтеся, яких помилок…