Не варто одразу смажити картоплю, щойно ви її почистили. Краще спершу витримати очищені бульби протягом 15-20 хвилин у воді, а потім просушити їх за допомогою паперових або бавовняних серветок.
Раніше ми писали, як приготувати рулет із картоплі з шинкою.
Зверніть увагу на температуру та кількість рослинної олії. Не кладіть картоплю на холодну сковороду. Потрібно спочатку розігріти її, і тільки після цього викладати картоплю. Економити на рослинній олії – теж не найкраща ідея. Без неї картопля не матиме насиченого смаку, а також навряд чи добре просмажиться.
Картопля потребує солі та спецій. Однак, не поспішайте солити смажену картоплю завчасно. Якщо ввести сіль занадто рано, картопля розвалиться та повністю втратить форму.
Тому солять картоплю наприкінці, коли на скибочках уже з’явилася засмажена скоринка. Додавати прянощі та спеції потрібно за кілька хвилин до завершення приготування страви, щоб вони не втратили смак і аромат від надмірної теплової обробки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Чи будуть надбавки пенсіонерам 65+: до якого віку дають доплату до пенсії (відео)
Пенсіонерам почали повертати гроші: Пенсійний фонд визнав помилку (відео)
Фальсифіковане вершкове масло — це продукт, у якому молочний жир замінено на рослинні або інші…
Інвентаризація пенсій – не нове явище, це один із напрямків роботи Пенсійного фонду. Але через…
У вересні 2023 року Україна перейшла на новоюліанський церковний календар, через що дати деяких свят…
Як повідомляють синоптики, 1 серпня погода в Україні визначатиметься полем підвищеного атмосферного тиску та відсутністю…
1 серпня 2025 року геомагнітна обстановка залишатиметься в межах норми.
Попередній запис на конкретну дату — найзручніший і найменш витратний за часом спосіб потрапити на…