Не варто одразу смажити картоплю, щойно ви її почистили. Краще спершу витримати очищені бульби протягом 15-20 хвилин у воді, а потім просушити їх за допомогою паперових або бавовняних серветок.
Раніше ми писали, як приготувати рулет із картоплі з шинкою.
Зверніть увагу на температуру та кількість рослинної олії. Не кладіть картоплю на холодну сковороду. Потрібно спочатку розігріти її, і тільки після цього викладати картоплю. Економити на рослинній олії – теж не найкраща ідея. Без неї картопля не матиме насиченого смаку, а також навряд чи добре просмажиться.
Картопля потребує солі та спецій. Однак, не поспішайте солити смажену картоплю завчасно. Якщо ввести сіль занадто рано, картопля розвалиться та повністю втратить форму.
Тому солять картоплю наприкінці, коли на скибочках уже з’явилася засмажена скоринка. Додавати прянощі та спеції потрібно за кілька хвилин до завершення приготування страви, щоб вони не втратили смак і аромат від надмірної теплової обробки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Чи будуть надбавки пенсіонерам 65+: до якого віку дають доплату до пенсії (відео)
Пенсіонерам почали повертати гроші: Пенсійний фонд визнав помилку (відео)
Навіть якщо ви справно оплачуєте комунальні послуги, одна дрібниця може обернутися неприємним сюрпризом. Втрачена квитанція…
Створення затишної атмосфери в будинку – це справжнє мистецтво, і одним із найважливіших його елементів…
На початку тижня в країні зберігатимуться помірно теплі для початку листопада температури, місцями — ранкові…
Вплив на магнітосферу Землі продовжує надавати потік сонячного вітру з корональних дірок на Сонці.
Під впливом повного місяця в Тельці, Венери в Скорпіоні та ретроградного Меркурія на нас чекає…
Навіть якщо сковорода виглядає безнадійно, не поспішайте відправляти її на звалище. Усього два доступні засоби…