Часто, щоб риба добре засолилася і просолилася, слід чекати не менше доби або хоча б 8-10 годин. Але цей рецепт допоможе приготувати малосольну рибку буквально за кілька годин.
Раніше ми розповідали, як смачно та оригінально приготувати скумбрію.
Все! Риба готова. Можна подавати з картопелькою і насолоджуватися смаком маринованої скумбрії.
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.