Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЗапечена скумбрія з гірчицею: така страва вас точно здивує

Запечена скумбрія з гірчицею: така страва вас точно здивує

Этот материал также доступен на русском языке
Скумбрія – дуже популярна риба. Якщо вам хочеться додати цій рибі пікантності та цікавого смаку, то спробуйте запекти її з гірчицею.

Інгредієнти:

  • скумбрія – 2 шт.,
  • гірчиця – 2 чайні ложки,
  • соєвий соус – 3 столові ложки,
  • сіль – 0,5 чайної ложки,
  • копчена паприка – 0,5 чайної ложки,
  • сік лимона – 2 столові ложки,
  • коріандр та суміш перців – 0,5 столової ложки.

Приготування:

  1. У риби видалити хвіст і голову.
  2. Зробити надріз по хребту та видалити його.
  3. Очищену рибу промити та просушити паперовим рушником.
  4. Зробити поперечні надрізи по всій довжині скумбрії, не доходячи до черева.
  5. Розгорнути кожен надріз догори.
  6. Поєднати інгредієнти маринаду та змастити скумбрію.
  7. Запікати рибу при температурі 180 градусів 25-30 хвилин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні