Мирослава Пекарюк у своєму акаунті в Instagram рекомендує використовувати для приготування закуски крабові палички “Сніговий краб”. На її думку, саме це надає страві вишуканого смаку.
Раніше ми писали, як приготувати хрусткі та ситні сирно-картопляні трубочки.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Помилки молодості: про що шкодують українці після виходу на пенсію – відеоопитування
Європейські пенсії: як влаштовані пенсійні системи в інших країнах (відео)
Огірки чи кабачки? Дієтологи зважили користь обох літніх овочів і розповіли, чим вони відрізняються.
Коли приходить час оформляти пенсію, роки навчання у виші можуть відіграти значну роль. У певних…
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…
Літо – пора кавунів та динь. Ці соковиті фрукти не тільки освіжають, а й приносять…
Власникам квартир та будинків в Україні нагадали: до 1 вересня необхідно розрахуватися із податками за…