Мирослава Пекарюк у своєму акаунті в Instagram рекомендує використовувати для приготування закуски крабові палички “Сніговий краб”. На її думку, саме це надає страві вишуканого смаку.
Раніше ми писали, як приготувати хрусткі та ситні сирно-картопляні трубочки.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Помилки молодості: про що шкодують українці після виходу на пенсію – відеоопитування
Європейські пенсії: як влаштовані пенсійні системи в інших країнах (відео)
В умовах, коли досягнення науковців роблять неможливе можливим, сфера репродуктивної медицини продовжує вражати новими здобутками.
Система стягнення боргів в Україні готується до революційних змін. “Дія” отримає нові функції на списання…
Пекарі б’ють на сполох: галузь працює на межі збитковості. Що тисне на ціну хліба у…
В Україні для окремих категорій населення діє система спеціальних пенсійних гарантій. Розповідаємо, хто буде отримувати…
Комунальники посилюють боротьбу з боржниками. У Києві ЖКГ вже почали співпрацювати з колекторами.
Деякі моделі лічильників після переходу показника за межу «9999» можуть сприйматися системою некоректно. Що робити…