Раніше ми розповідали, які стрижки допоможуть виглядати на 10 років молодше.
Стрижка здатна створити ілюзію густоти та об’єму для рідкого волосся. Це коротка форма, яка може бути з чубчиком чи без. Французький боб не ховає волосся на потилиці, він обрамляє ним обличчя, тим самим підкреслюючи очі.
Перукарів дуже виручає стрижка піксі, коли власниці тонкого волосся хочуть носити коротку зачіску. Таким чином можна замаскувати шкіру голови, яка часто проглядається, якщо волосся замало. Піксі, так само як і французький боб, більшу частину пасм переносить з потилиці на передній план.
Для будь-якої форми, яку ви оберете з перукарем, найкраще додасть об’єму її асиметричний варіант. Така стрижка не тільки візуально робить волосся густішим, але й коригує овал обличчя та маскує недоліки. Чубчик на бік також зробить образ стильним і сучасним.
Ця стрижка також слугує рятівним варіантом для жінок з рідким волоссям. Адже подовжені пасма на потилиці та скронях у поєднанні з короткими на маківці роблять зачіску багатошаровою, а загальний образ легким і невимушеним. Верхівка залишається об’ємною, приховуючи шкіру голови. У той же час, подовжені пасма знизу дозволяють носити стрижку середньої довжини для тих, хто не хоче короткого варіанту.
Будь-яка зачіска з накрученими локонами чи завитками буде виглядати об’ємно. Навіть без спеціальних засобів для фіксації легкі хвилі зроблять образ романтичним, а волосся більш об’ємним.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…