Цей інгредієнт – звичайна газована вода. Саме вона покращує смак готової страви.
Раніше ми розповідали, як приготувати котлети з курячих сердець.
Щоб правильно приготувати котлети з газованою водою, потрібно знати пропорції.
Так, на 0,5 кг фаршу необхідно використовувати близько 50 мл води.
Для рецепту беруть звичайну мінеральну воду – не солодку.
Після того, як ви додасте мінералку у фарш, його потрібно добре вимісити та відбити.
Далі фарш перекладають у пакет та відправляють на пару годин у холодильник.
Газована вода відмінно розм’якшує м’ясо, роблячи котлети ніжнішими і соковитими. Бульбашки допомагають проникнути в м’ясо, розбиваючи його структуру і роблячи текстуру котлет м’якшою.
Також газована вода додає неповторний смак котлетам, роблячи їх більш ароматними та соковитими, бо розкриває спеції.
Після того як фарш «відпочив» у холодильнику, до нього потрібно додати подрібнену цибулю, сіль, перець, спеції.
Добре перемішати, сформувати котлети та обсмажити на сковороді.
Таким чином, додавання газованої води у фарш для котлет – це не тільки прийом, що дозволяє зробити страву смачнішою та соковитішою, але й спосіб надати кулінарній творчості нові ароматичні ноти. Спробуйте цей незвичайний рецепт і здивуйте своїх близьких та гостей найсмачнішими котлетами!
В Україні не втрачає актуальності питання соціального захисту військових і тих, хто має відношення до…
Харків’янину скасували інвалідність і зобов’язали повернути до Пенсійного фонду понад 142 тисячі гривень пенсії. Проте…
У середу в Україні очікується тепла літня погода: вдень +22+27 градусів, хіба що на півночі…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю
Вересень - час змін на воді: спека відступає, а риба починає активно годуватись перед холодами.…
Біль у шиї, "ватяні ноги", запаморочення - це може бути спондильоз. Про захворювання, яке часто…