Головний секрет цих пиріжків не лише смачна начинка, а й тісто, що готується на картопляному відварі.
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальне заварне тісто для пиріжків.
Для тіста:
Для начинки:
Пиріжки на картопляному відварі виходять дуже смачними, ароматними та м’якими. До речі, на картопляному відварі можна готувати не тільки пиріжки з картоплею, а й з іншою начинкою.
Ключові тези: Ікона не магічний предмет, а засіб духовної підтримки. Зцілення приходить не від самої…
Навіть за тривалого стажу не завжди можна розраховувати на високу пенсію. Розповідаємо, як вважається пенсійна…
Літо — час яскравого сонця, високої температури і особливого догляду за собою. Прості рецепти масок…
Банки та ПФУ об'єднають зусилля: в Україні посилять контроль за виплатами пенсіонерам
Пишні, ароматні, із золотистою скоринкою — ці оладки з яблуками підійдуть і для ранку, і…
Українці продовжують траплятися на добре відпрацьовані хитрощі зловмисників: фішингові посилання, дзвінки від "банків" та хибні…