Головний секрет цих пиріжків не лише смачна начинка, а й тісто, що готується на картопляному відварі.
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальне заварне тісто для пиріжків.
Для тіста:
Для начинки:
Пиріжки на картопляному відварі виходять дуже смачними, ароматними та м’якими. До речі, на картопляному відварі можна готувати не тільки пиріжки з картоплею, а й з іншою начинкою.
Для багатьох Новий рік – це особливий час, наповнений очікуванням чудес, сімейними традиціями та символічними…
У наступному році стартує нова медична програма - українців віці 40+ чекають зміни. Які ініціативи…
Забудьте про довге випікання – цей «Сметанник» готується без духовки, а на все піде мінімум…
В Україні відмовляються від копійок. Які зміни запроваджує Національний банк України.
Бульбоцибулини гладіолусів старіють уже через кілька років, що позначається на цвітінні. Експерт дав кілька порад,…
Блекаути чи профілактика: навіщо складають нові таблиці відключень. Як працюватиме енергосистема України з жовтня?