Новини

Найсоковитіші та неймовірно смачні біляші: цей рецепт ви обов’язково захочете повторити

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки на заварному тісті.

Інгредієнти:

  • Тепла вода – 200 мл;
  • Борошно – 2,5 склянки;
  • Рослинна олія – 3 столові ложки;
  • Дріжджі сухі – 1-1,5 чайної ложки;
  • Цукор – 1 столова ложка;
  • Сіль – 1 чайна ложка.

Для начинки:

  • Фарш – 500 г;
  • Цибуля – 1 шт;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Сіль та спеції – за смаком.

Приготування:

  1. У велику миску влийте теплу воду, додайте дріжджі, цукор і трохи борошна, добре розмішайте.
  2. Залишіть на 15 хвилин, щоб дріжджі почали працювати.
  3. Просійте борошно із сіллю і частинами вводьте в дріжджову суміш, влийте олію і замісіть тісто. Воно має бути м’яким.
  4. Накрийте миску з тістом і залиште на 60 хвилин у теплому місці.
  5. Для начинки потрібно взяти фарш, додати до нього подрібнений часник і цибулю, посолити, додати спеції та перемішати.
  6. Поділіть тісто на рівні частини, з такої кількості має вийти 12-14 біляшів. Розкотіть кожен коржик і в центр покладіть фарш, защипніть краї.
  7. Обсмажуйте біляші на попередньо розігрітій сковороді з достатньою кількістю олії з двох сторін до рум’яної скоринки.

Новое на сайте

  • Новини

Навіть попри заповіт ці люди матимуть свою частку спадщини

Спадкування — це перехід майнових прав і обов’язків від померлої особи до її спадкоємців. В…

07/10/2025 07:21
  • Новини

Лічильники газу: кому доведеться платити за граничними нормами споживання

Лічильник газу — це прилад, який вимірює обсяг спожитого природного газу. Саме за його показаннями…

07/10/2025 05:29
  • Новини

Погода в Україні на вівторок, 7 жовтня: який регіон України під загрозою

У разі погіршення погодних умов варто обмежити поїздки та слідкувати за оперативними повідомленнями синоптиків.

06/10/2025 23:59
  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 7 жовтня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

06/10/2025 23:46
  • Новини

Українка перевірила 4 види сметани: 3 з них опинилися з добавками

Як відрізнити справжню сметану від фальсифікату без лабораторії? Один крапель йоду – і все стане…

06/10/2025 22:57
  • Новини

Якщо не користуєтеся карткою «Ощадбанку», готуйтеся платити

Власники карток «Ощадбанку», які їх не використовують протягом року, ризикують втратити зайві гроші. Однак є…

06/10/2025 21:19