Новини

Найпростіший рецепт надзвичайно смачного м’ясного рулету – на ринку більше не купуватимете

Головне, добре відварити рульку, щоб м’ясо було м’яким.

Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніший сальтисон у пляшці.

Інгредієнти:

  • 1 свиняча рулька;
  • 4-5 зубчиків часнику;
  • Перець, сіль, лавровий лист, діжонська гірчиця – до смаку;
  • 50 г цибулиння для кольору.

Приготування:

  1. Рульку добре промийте під проточною водою. Візьміть велику каструлю, на дно викладіть лушпиння цибулі, потім рульку і залийте все водою, важливо, щоб вода покривала рульку. Посоліть.
  2. Варити 3-5 годин, все залежить від розміру рульки.
  3. Коли м’ясо буде готове, дістаньте рульку з води і дайте трохи охолонути, але важливо, щоб воно не стало холодним, тоді сформувати рулет буде складно.
  4. В окремій тарілці змішайте сіль, перець, видавлений часник, гірчицю, лавровий лист.
  5. М’ясо зі шкіркою відокремте від кістки, намагайтеся не пошкодити цілісність верхнього шару.
  6. Потому рівномірно нанесіть на м’ясо спеції. І за допомогою харчової плівки заверніть рульку в тугий рулет.
  7. ВІдпарвте рулет до холодильника на 8 годин. За цей час він стабілізується та стане твердим і триматиме форму при нарізці.

Новое на сайте

  • Статті

Чіп картка з індивідуальним захистом та функціями доступу

Сучасна картка чіпа - це не просто пластиковий носій даних. Вона поєднує функції ідентифікації, безпеки…

23/11/2025 23:55
  • Статті

Foxtrot радить: як пральна машина з автодозуванням економить бюджет та час

Більшість людей використовує майже вдвічі більше прального порошку, ніж потрібно. Це призводить не тільки до…

23/11/2025 22:23
  • Новини

Сонце заспокоїлося? Чи варто хвилюватися 24 листопада: прогноз геомагнітної активності

Магнітні збурення формуються через активність Сонця. Викиди корональної маси та посилені потоки сонячного вітру здатні…

23/11/2025 21:00
  • Новини

24 листопада Україну накриє контрастна погода: куди прийде спека, а куди — сніг

Від мінусових ночей до майже весняного тепла. Чим здивує понеділок?

23/11/2025 20:00
  • Новини

Секрет мега врожайності: морква, посіяна восени, дає кращі коренеплоди

Як підготувати грядки зараз, щоб навесні зібрати рекордну кількість моркви. Дві техніки підзимового посіву, які…

23/11/2025 19:00
  • Новини

Салат із “пекінки” та горошку: його готують за 10 хвилин

Кулінарний хіт у будь-яку пору року. Ось як приготувати смачну і корисну страву з інгредієнтів,…

23/11/2025 18:00