Великдень вже за два тижні — саме час запастися ідеальними рецептами традиційної великодньої випічки. Сьогодні ми поділимося двома рецептами ідеальної глазурі для паски, яка не тріскається.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачну паску за допомогою гранованих склянок.
Головний секрет ідеальної глазурі з білками — добре проварений цукровий сироп.
“Дзеркальна” глазур на желатині — чудова альтернатива білковій глазурі.
Вас також можуть зацікавити новини:
Готуємося до Великодня: шоколадні яйця з сюрпризом такого ви ще не куштували
Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…
Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…
За своє століття існування кеди перетворилися із суто функціонального спортивного взуття на культурний феномен, що…
У кого з пенсіонерів можуть примусово вилучити пенсійні виплати і з чим це пов'язано.
Для власників банківських карток багатьох українських банків з літа діятимуть нові правила. Які саме обмеження…
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від міжнародного фонду в межах нового етапу програми фінансової…