Великдень вже за два тижні — саме час запастися ідеальними рецептами традиційної великодньої випічки. Сьогодні ми поділимося двома рецептами ідеальної глазурі для паски, яка не тріскається.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачну паску за допомогою гранованих склянок.
Головний секрет ідеальної глазурі з білками — добре проварений цукровий сироп.
“Дзеркальна” глазур на желатині — чудова альтернатива білковій глазурі.
Вас також можуть зацікавити новини:
Готуємося до Великодня: шоколадні яйця з сюрпризом такого ви ще не куштували
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…
Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…