Великдень вже за два тижні — саме час запастися ідеальними рецептами традиційної великодньої випічки. Сьогодні ми поділимося двома рецептами ідеальної глазурі для паски, яка не тріскається.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачну паску за допомогою гранованих склянок.
Головний секрет ідеальної глазурі з білками — добре проварений цукровий сироп.
“Дзеркальна” глазур на желатині — чудова альтернатива білковій глазурі.
Вас також можуть зацікавити новини:
Готуємося до Великодня: шоколадні яйця з сюрпризом такого ви ще не куштували
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…