Новини

Таких смачних оладок ви ще не готували: ні кефір, ні ряжанка вам не знадобляться

Печінку для оладок можна брати будь-яку – курячу, яловичу чи свинячу.

Раніше ми розповідали, що потрібно зробити, щоб оладки вийшли пишними.

Інгредієнти:

  • 500 г печінки;
  • 1 велика цибулина;
  • 1 куряче яйце;
  • 3 столові ложки борошна;
  • 1 столова ложка сметани;
  • Сіль – 1\2 чайної ложки;
  • Сода – на кінчику ножа;
  • Часник – два зубчики.

Приготування:

  1. Печінку потрібно вимити і подрібнити в блендері.
  2. Очистити цибулю та часник і теж подрібнити, додати до печінки, перемішати, вбити яйце, посолити, додати сметану, соду. Усі інгредієнти перемішати.
  3. Смажити на розігрітій сковороді з олією з двох сторін до повної готовності.
  4. Якщо ви хочете, щоб оладки з печінки були ще соковитішими і ніжнішими, обов’язково після смаження викладіть їх у сотейник або каструлю, налийте трохи води і пропарте 7-8 хвилин.

Новое на сайте

  • Статті

Які препарати та засоби мають бути в аптечці, якщо у вас вдома є кіт чи собака

Котики та собачки, як і люди, інколи хворіють, отримують травми. Тому дуже важливо правильно поводитись…

17/04/2025 18:59
  • Статті

Які делікатеси на Великдень їдять іспанці та італійці: рецепти доступні і нашим господаркам

Кожен народ має свої Великодні традиції. Колись на Великдень святковий стіл мав складатися із 40…

17/04/2025 17:59
  • Новини

Військовий стан продовжили: болючі питання мобілізації

Верховна Рада України у середу, 16 квітня, проголосувала за продовження військового стану та загальної мобілізації…

17/04/2025 16:58
  • Статті

Як записатися до лікаря онлайн – не просити про допомогу ні дітей, ні онуків

Ознайомитися з розкладом роботи вашого лікаря, записатися на прийом в зручний для вас час можна…

17/04/2025 15:48
  • Новини

Смородина дасть вдвічі більше урожаю:обов’язково внесіть це добриво у квітні

Хочете отримати рекордний урожай смородини? Це легко зробити –просто не забудьте внести це мегаефективне підживлення…

17/04/2025 15:00
  • Новини

Не паскою єдиною: печемо оригінальних австрійських великодніх зайчиків

Великдень – час цікавих кулінарних експериментів! Приготуйте неймовірну випічку у вигляді зайчиків, традиційну для Австрії.…

17/04/2025 14:15