Французький десерт із заварного крему під хрусткою золотистою скоринкою подають у керамічному посуді, а готують на основі молока або вершків, рому та навіть лаванди, з додаванням шоколаду, кориці, ванілі, роблять солоний варіант і навіть подають із лікером. Ми пропонуємо вам класичний варіант крем-брюле, розрахований на дві порції.
Раніше ми писали, як приготувати ароматне та розсипчасте лимонне печиво, яке назавжди підкорить серця любителів солодкого.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсійний вік в Україні 54 роки? Коли українці зможуть вийти на пенсію (відео)
Кому з простих пенсіонерів пощастило – як середня зарплата вплине на деякі виплати (відео)
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…