Французький десерт із заварного крему під хрусткою золотистою скоринкою подають у керамічному посуді, а готують на основі молока або вершків, рому та навіть лаванди, з додаванням шоколаду, кориці, ванілі, роблять солоний варіант і навіть подають із лікером. Ми пропонуємо вам класичний варіант крем-брюле, розрахований на дві порції.
Раніше ми писали, як приготувати ароматне та розсипчасте лимонне печиво, яке назавжди підкорить серця любителів солодкого.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсійний вік в Україні 54 роки? Коли українці зможуть вийти на пенсію (відео)
Кому з простих пенсіонерів пощастило – як середня зарплата вплине на деякі виплати (відео)
З 1 жовтня 2025 року в Україні розширюється доступ до базової соціальної допомоги – державної…
Пенсійна реформа продовжує змінювати правила гри: тепер вчителям складніше достроково вийти на заслужений відпочинок.
Нашій газеті "На пенсії" виповнюється 20 років. Багато хто з її колективу відзначатиме цю дату…
Передача показань лічильника — справа кількох хвилин, але ціна помилки може становити сотні гривень. До…
Восени садівники зазвичай видаляють зламані та хворі гілки, не підозрюючи, що саме ця робота закладає…
Уряд оновив правила підтримки внутрішньо переміщених осіб (ВПО): тепер деякі категорії переселенців можуть втратити допомогу.…