Французький десерт із заварного крему під хрусткою золотистою скоринкою подають у керамічному посуді, а готують на основі молока або вершків, рому та навіть лаванди, з додаванням шоколаду, кориці, ванілі, роблять солоний варіант і навіть подають із лікером. Ми пропонуємо вам класичний варіант крем-брюле, розрахований на дві порції.
Раніше ми писали, як приготувати ароматне та розсипчасте лимонне печиво, яке назавжди підкорить серця любителів солодкого.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсійний вік в Україні 54 роки? Коли українці зможуть вийти на пенсію (відео)
Кому з простих пенсіонерів пощастило – як середня зарплата вплине на деякі виплати (відео)
Чи буде магнітна буря в неділю. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Більшість навіть не здогадується, що колір кухонної губки — це не просто дизайн, а підказка…
У сильні морози мешканці багатоповерхівок можуть зіткнутися з небезпекою, про яку більшість навіть не здогадується.
Українцям можуть загрожувати серйозні проблеми з отриманням компенсацій за житло. Омбудсмен назвав основну проблему.
У парламенті зареєстрували законопроєкт, який пропонує заборонити виїзд ще одній категорії чоловіків.
Обираєте перець для посадки наступного сезону? Фахівці визначили три найкращі сорти.